TEST

Zoek vacatures

Preventief consult bedrijfsarts

Zwanger zijn en een kind verwachten is een leuke maar vaak ook spannende periode in je leven. Er gebeurt zo ongelooflijk veel in je lichaam. Een zwangerschap kan invloed hebben op je welzijn en welbevinden. Tegelijkertijd kunnen werkgerelateerde zaken zoals fysieke belasting, onregelmatige werktijden, werkdruk, chemische stoffen en infectieziekten, lawaai en straling invloed hebben op je zwangerschap. Goede voorlichting en preventieve oplossingen kunnen positief bijdragen aan niet alleen jouw gezondheid en welbevinden, maar ook aan die van je ongeboren kind.


"Waarom wachten tot je klachten hebt? Laat je voorlichten over mogelijke gezondheidsgevaren en preventieve maatregelen op je werk. De bedrijfsarts ziet je graag voor een preventief consult!"

Wat kunnen we voor je betekenen?

In een preventief consult kijken we met je mee hoe jij gezond aan het werk kan blijven én je goed zorgt voor je ongeboren kind. We geven:

  • Voorlichting over mogelijke risico’s en advies over het verminderen van potentiële risico’s.
  • Adviezen over een plan van aanpak om gezondheidsproblemen te voorkomen, denk aan tijdige aanpassingen in het werk, ten aanzien van bijvoorbeeld fysieke belasting, werkdruk, straling en je werktijden.

Lijkt het je fijn om eens van gedachten te wisselen?

Met specifieke vragen of gewoon wanneer je het prettig vindt om goed voorbereid te zijn, kun je een preventief consult aanvragen bij de bedrijfsarts. Mail naar doktersassistentarbo@diakhuis.nl of bel naar Gezondheidsmanagement: 088-250 5431. 

Terug naar overzicht

Vacatureoverzicht