TEST

Zoek vacatures

Rust in je hoofd

Je gezond en vitaal voelen in je werk zit ‘m natuurlijk niet alleen in je lijf. Mentaal goed in je vel zitten is net zo belangrijk. Rust in je hoofd. Een lach op je gezicht. En meer genieten van wat je doet. Ontdekken wat jou energie geeft? Omgaan met emoties die bij je werk komen kijken? Of stress en spanningen de baas blijven? Er is veel mogelijk binnen ons ziekenhuis.

Vitaal Portaal-Mentaal

Op het vlak van mentale vitaliteit vind je hier zowel online cursussen als persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Wil je zelf aan de slag met een online training? Ga dan naar het Diakleerplein en kies een online training van GoodHabitz die past bij jouw behoefte. Je doet die eenvoudig achter je computer, wanneer het jou uitkomt. Maar je kunt natuurlijk ook samen met collega’s aan de slag. Loop je voor jezelf ergens in vast, schroom niet aan te kloppen bij Bedrijfsmaatschappelijk werk. Of bij een financiële coach. Het kan je echt verder helpen. Anoniem natuurlijk.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl

Vacatureoverzicht