TEST

Zoek vacatures

Stoppen met roken

Veel rokers zouden eigenlijk wel willen stoppen, maar hebben het zo vaak onsuccesvol geprobeerd, dat ze ontmoedigd zijn. Herken je dat? Zou je eigenlijk diep in je hart het liefst willen stoppen? Weet dan dat het veel collega’s in de afgelopen jaren is gelukt om te stoppen met behulp van deze cursus.


Eén van onze collega’s die de eerste cursus volgde, is nóg enthousiast:

“Ik probeerde al 29 jaar te stoppen met roken en deze cursus gaf me daarvoor een tool in handen. Het belangrijkste dat ik geleerd heb, is dat ik maar één ding hoef te doen en dat is nooit meer mijn volgende sigaret te roken. Als je het zo stelt, klinkt het eigenlijk best eenvoudig.’’

Waar kan ik ‘stoppen met roken’?

Wil je stoppen met roken? Top! Wij steunen je graag, want we weten hoe moeilijk het is om te stoppen. De training ‘Stoppen met Roken’ wordt gegeven door de stichting Ik Stop Ermee. Veel collega’s zijn je voorgegaan. De training wordt volledig door het Diakonessenhuis vergoed. Wat weerhoudt je nog? Succes!

Ja, ik wil stoppen met roken.

Meld je aan voor de cursus op een datum en locatie die jou past, via www.ikstopermee.nl. Vul bij 'kortingscode' de kortingscode van ons ziekenhuis in. De kortingscode vind je op ons Diakweb. Zo wordt de rekening automatisch naar het Diakonessenhuis gestuurd. Deze code mag alleen ingezet worden voor deelname aan de training door medewerkers van het Diakonessenhuis en is niet overdraagbaar aan anderen. Wil je eerst meer informatie? Kijk op www.ikstopermee.nl of neem contact op met Gezondheidsmanagement via gezondheidsmanagement@diakhuis.nl of 088-2505431.

Terug naar overzicht

Vacatureoverzicht