TEST

Zoek vacatures

Fysieke klachten voorkomen of beperken?

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Hoe oud of jong je ook bent. Zeker in een vak waar de fysieke belasting groot kan zijn. Wil je je dagelijkse werkhouding verbeteren? Kunnen aanpassingen in de werkomgeving je daarbij helpen? Of zoek je hulpmiddelen in je werk om klachten te voorkomen? Er zijn diverse mogelijkheden binnen ons ziekenhuis.

Vitaal Portaal - Fysiek gezond

Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden om fysieke klachten te voorkomen of te beperken. Vaste ergocoaches kunnen jou en je afdeling helpen om fit en prettig te werken bijvoorbeeld. Ook kun je bij hen terecht voor een advies over je houding ten opzichte van je werkzaamheden of over de inzet, mogelijkheden en het gebruik van til- en hulpmiddelen. Heb je een beeldschermbril, steunkousen of audiologische hulpmiddelen nodig, dan zijn die eenvoudig aan te vragen. En natuurlijk kun je gebruik maken van het vaccinatieprogramma om jezelf en je patiënten te beschermen.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl

Vacatureoverzicht