TEST

Zoek vacatures

Inspiratie veerkracht

De coronacrisis heeft een grote impact op jouw veerkracht. Je geeft alles wat je hebt, met hart en ziel, dag in dag uit. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij het versterken van je eigen veerkracht. Laat je inspireren door het in België opgezette platform De ZorgSamen. Of neem deel aan het online programma "Omgaan met coronastress".


Platform De ZorgSamen

Dit platform helpt je om je veerkracht een boost te geven. Je vindt tips om goed voor jezelf te zorgen, veerkracht bij te tanken en elkaar te ondersteunen. Alle aangeboden informatie op deze website is bijeengebracht door experts en wetenschappelijk gefundeerd. Het platform brengt expertise in psychologische ondersteuning samen uit verschillende universiteiten, verenigingen en koepelorganisaties. En biedt een complementair en gebalanceerd aanbod. Heb je interesse? Kijk dan op De ZorgSamen.

Online programma ‘Omgaan met coronastress’

Dit online programma kan je helpen in het omgaan met de lastige gedachten. Maar ook met gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee worstelt. De tools kunnen je ook helpen om klachten, die je nog niet ervaart, te voorkomen. Ze kunnen een bijdrage leveren om tot rust te komen. En juist meer aandacht te schenken aan de dingen die belangrijk voor je zijn. Je krijgt concrete handvatten aangereikt, zoals:

  • Waar vind je goede informatie?
  • Acceptatie
  • Verschillende psychologische technieken die kunnen helpen om minder coronastress te ervaren. Waaronder: ontspannen, afleiding zoeken, emoties uiten, contact houden met de omgeving, in beweging  blijven, structuur aanbrengen en positiviteit.

Deelname is gratis. Heb je interesse? Kijk dan op Therapieland

 

Terug naar overzicht

Vacatureoverzicht