TEST

Zoek vacatures

Het Bedrijfsopvangteam

Een nare, ingrijpende, schokkende of traumatische ervaring gaat je niet in de koude kleren zitten. Als jou dit tijdens je werk in het Diakonessenhuis overkomt, willen wij je een extra steun in de rug geven. Ervoor zorgen dat die ervaring niet leidt tot blijvende emotionele of psychische schade. Daarvoor heeft het Diak een Bedrijfsopvangteam. De leden van dit team hebben een speciale training gevolgd om jou en je collega’s te kunnen begeleiden na een ingrijpende gebeurtenis. Het gaat hierbij om een intercollegiale opvang, waarbij al het besprokene vertrouwelijk blijft.


"De mate waarin een ervaring als schokkend of traumatisch wordt ervaren, is heel persoonlijk. Daar leggen we geen meetlat langs. Jouw beleving als hulpvrager is altijd het uitgangspunt"

Wat kan het Bedrijfsopvangteam voor mij betekenen?

  • Het Bedrijfsopvangteam is er voor alle collega’s van het Diakonessenhuis, het maakt niet uit welke functie je uitoefent
  • Alle gesprekken met het Bedrijfsopvangteam zijn vertrouwelijk
  • De collega van het Bedrijfsopvangteam helpt je duidelijkheid te krijgen in wat er precies is gebeurd
  • De collega van het Bedrijfsopvangteam heeft aandacht voor jouw emoties
  • Hij of zij geeft informatie over verwerking en maakt vervolgafspraken
  • Wanneer dit wenselijk is, verwijst hij/zij je door naar een professionele hulpverlener

Waar vind ik het Bedrijfsopvangteam?

Het Bedrijfsopvangteam is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via 088-250 6871. Je kunt ook per mail een opvangverzoek sturen via bedrijfsopvang@diakhuis.nl. Uiterlijk 72 uur na melding zal er contact zijn en een gesprek worden georganiseerd. Kijk voor meer informatie op DMS (POO.2.6.009).

Terug naar overzicht

Vacatureoverzicht