TEST

Zoek vacatures

Nu én in de toekomst lekker in je vel?

Een schat aan ervaring. Ouder wordende collega’s zijn absoluut onmisbaar. Maar hoe blijf je blij en fit aan het werk tot je pensioen? Werken in de zorg is arbeidsintensief en soms ook zwaar. Misschien ervaar je nu je ouder wordt meer fysieke belasting. Brengt de overgang klachten met zich mee. Of wellicht zoek je een nieuwe balans tussen werk en privé. We helpen je graag om te zorgen dat je nu én in de toekomst goed in je vel zit.

Vitaal Portaal - 50+

Je bent de 50 gepasseerd en wilt je werk nog een hele tijd op een gezonde manier en met plezier blijven uitvoeren. De instellingsregeling Generatiebeleid en het Persoonlijk Levensfase Budget maken dat vooruitzicht vanaf deze leeftijd nog aantrekkelijker. Met deze regelingen kun je ervoor kiezen om minder uren te gaan werken. Tegen een voordelig salaris en pensioenopbouw. Prettig dat die mogelijkheid er is, voor nu of voor later.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl

Vacatureoverzicht