Wat is de Diak Clinic?

De Diak Clinic is onderdeel van het Diakonessenhuis. Dezelfde zorg vanuit het hart, maar wel met een andere focus. In het Diakonessenhuis helpen we mensen die complexe en spoedeisende zorg nodig hebben. In de Diak Clinic bieden we juist zorg die goed in te plannen is. Aan iedereen die dat nodig heeft.

We richten ons in de Diak Clinic op vier gebieden: bewegen, buik, hoofd & hals, en huid. We helpen patiënten met bijvoorbeeld nierstenen of staar, artrose of een hernia. Daarnaast komen mensen uit het hele land speciaal voor onze kennis op het gebied van liesbreuken en de wervelkolom.

Onze belofte

Bij de Diak Clinic beloven we ‘snel de beste zorg’. Patiënten kunnen binnen twee weken terecht voor een eerste afspraak. En het liefst behandelen we ze binnen zes weken. We werken efficiënt, zodat patiënten snel aan de beurt zijn.

Waarom de Diak Clinic?

Er is veel vraag naar planbare zorg in Midden-Nederland. Zorgverzekeraars zien hierin een belangrijke rol weggelegd voor ons als ziekenhuis. Met een centrum speciaal voor planbare zorg, kunnen we slimmer werken en patiënten sneller behandelen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen helpen!

Promotie afbeelding voor Diak Clinic

Werken bij de Diak Clinic

Onze collega’s van het Diakonessenhuis werken ook voor de Diak Clinic. Zo krijgen patiënten niet alleen een snelle behandeling, maar kunnen ze ook vertrouwen op onze uitgebreide kennis en ervaring.

We behandelen veel patiënten van de Diak Clinic in ons ziekenhuis in Zeist. Werk je bij het Diakonessenhuis als specialist of zorgmedewerker en kun je planbare zorg bieden? Dan ben je daar regelmatig te vinden. Maar je werkt ook nog steeds op onze locaties in Utrecht en/of Doorn.

Meer over Diak Clinic

Op de website van Diak Clinic (www.diakclinic.nl) vind je meer informatie.