Vervolgopleidingen voor verpleegkundigen

Ben jij verpleegkundige en toe aan de volgende stap in je carrière? Bij ons kun je meerdere verpleegkundige vervolgopleidingen volgen. Zo verdiep jij je verder in je vak, terwijl je werken en leren combineert. Natuurlijk met topbegeleiding en een fijne groep collega’s.

Ons opleidingsaanbod

Bij het Diakonessenhuis zijn we erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO) en bieden we 11 verpleegkundige vervolgopleidingen aan. Deze opleidingen bestaan uit verschillende modules en zijn verdeeld over drie clusters:

Opleidingsaanbod voor verpleegkundigen met BIG-registratie

Ben jij een BIG-geregistreerde verpleegkundige? En vind je een van deze opleidingen goed bij je passen? Klik dan op de betreffende opleiding voor meer informatie. Misschien zien we je dan snel als professional in opleiding (PIO) in ons ziekenhuis!

Solliciteren voor een opleidingsplek

Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We nemen snel contact met je op.

Meer informatie over verpleegkundige vervolgopleidingen

Heb je een vraag over één van bovenstaande verpleegkundige vervolgopleiding, of ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan bij de openstaande vacature(s) en neem contact op met de bijbehorende contactpersonen.

Is er op dit moment geen openstaande vacature voor de opleidingsplek waar jij je oog op hebt laten vallen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur: Laurie van den Nieuwendijk via 088-2506172, of stuur een mail naar [email protected].