Ons opleidingsaanbod

We zijn erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO en bieden meerdere medisch ondersteunende opleidingen aan. Deze opleidingen vallen onder het opleidingscluster Medisch Ondersteunende Zorg.

Benieuwd naar de functies? Dit zijn ze:

  • Anesthesiemedewerker
  • Deskundige infectiepreventie
  • Gipsverbandmeester
  • Operatieassistent
  • Radiodiagnostisch laborant

Kom jij in aanmerking voor één van deze medisch ondersteunende opleidingen?

Deze medisch ondersteunende opleidingen zijn allemaal anders. Elke opleiding vraagt dan ook andere competenties om de juiste zorg te kunnen bieden. De instroomeisen verschillen dus van elkaar. Lijkt een van deze opleidingen je wat? En ben je benieuwd of je in aanmerking komt om de opleiding te volgen? Klik dan snel op de betreffende opleiding voor meer informatie. Misschien zien we je dan snel als professional in opleiding (PIO) in ons ziekenhuis!

Solliciteren of wil je meer weten?

Heb je een vraag over deze medisch ondersteunende opleiding, of ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan bij de openstaande vacature(s) en bijbehorende contactpersonen. Is er op dit moment geen openstaande vacature voor deze opleidingsplek? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur: Laurie van den Nieuwendijk via 088-2506172 of stuur een mail naar [email protected].