TEST

Zoek vacatures

Mindful zwanger

Geniet je met volle teugen van je zwangerschap? Of geniet je wel maar spelen er op de achtergrond ook weleens spanningen mee? Er verandert immers zoveel. Lichamelijk, maar ook op mentaal en emotioneel gebied. En dan is er natuurlijk nog de impact die je zwangerschap en de komst van je kind hebben op je werk, je relatie, je hobby’s. Lukt het jou om je grenzen aan te geven? Tijd voor jezelf te nemen? Naar je lichaam te luisteren? Om optimaal te genieten van deze bijzondere periode?


"Hoe meer je in het ‘nu’ kunt zijn, hoe meer je kunt genieten van je zwangerschap."

Wil jij mindful genieten van je zwangerschap?

Juist omdat er tijdens een zwangerschap zoveel verandert en zoveel op je afkomt, bestaat het risico dat je ‘in je hoofd gaat zitten’. Dat je maar doorgaat en doorrent en eigenlijk op de automatische piloot leeft. Mindfulness kan je helpen om uit de ‘doe-modus’ terug in de ‘zijn-modus’ te komen. De modus waarin je de tijd neemt om stil te staan bij de kleine genietmomentjes en je dichter bij jezelf (en je kindje) kunt blijven. En wanneer je zo dichtbij jezelf staat, zal je merken dat je je grenzen duidelijker voelt en gemakkelijker aangeeft. Met minder spanning en angst als resultaat.

Twee keer per jaar start een mindfulness-training van telkens 8 sessies van 2,5 uur. Een gecertificeerd mindfulness trainer vanuit de afdeling Geestelijke Verzorging verzorgt de training. Deze training staat open voor alle collega's, dus ook wanneer je zwanger bent!

Spreekt dit je aan of wil je meer weten?

Kijk op Diakleerplein voor meer informatie en om je op te geven. De trainingen zijn gratis, deelname vindt plaats in je eigen tijd.

 

Terug naar overzicht

Vacatureoverzicht