TEST

Zoek vacatures

Negen maanden fit?

Zwanger, van harte! Een bijzondere periode. Natuurlijk wil je eventuele risico’s voor jezelf en je ongeboren kind in deze tijd voorkomen. Ook op het werk. Waar moet je dan op letten? Hoe kun je op een veilige manier je werk doen? En wat als je klachten hebt waardoor je je werk even niet meer kunt doen zoals je gewend bent? Op deze pagina vind je onder andere antwoord op jouw vragen rondom zwanger zijn en je werk.

Vitaal Portaal - Zwanger

In het document ‘Zwangerschap en werken in het Diakonessenhuis’ vind je informatie en een overzicht van maatregelen die mogelijke arbeidsrisico’s tijdens je zwangerschap en de periode van borstvoeding beperken. Over de toegestane fysieke belasting als je zwanger of bevallen bent bijvoorbeeld. Maar ook over het werken met cytostatica of straling. En hoe het zit met de regelingen voor verlof. Op deze pagina lees je ook wat een preventief consult voor je kan betekenen en hoe je meer kunt genieten van je zwangerschap. 

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl

Vacatureoverzicht