TEST

Zoek vacatures

Regie op je energie

Energiek zijn. Niets fijner dan dat! Energie als motor van jouw dynamische leven, energie als drijvende kracht achter jouw geluk en gezondheid. Dit maakt energie ook zo belangrijk: thuis en op je werk. Energie is niet onuitputtelijk, dus spring er zuinig mee om. Maar hoe doe je dat? De handvatten, sessies en trainingen die je hier vindt, helpen jou om regie op je energie te pakken.

Vitaal Portaal - Regie op je energie

Het inbouwen van vaste momenten helpen je om goede gewoontes te ontwikkelen. Op deze pagina vind je tips om een goede gewoonte aan te leren. Je vindt ook handvatten om beter te slapen. Goed slapen is niet vanzelfsprekend na een drukke dag van organiseren, heftige emoties, of een nachtdienst. Wat jou ook helpt om je energie op peil te houden en gezond te blijven, is een aantal handige tips en informatie over evenwichtige voeding. En zou je graag een (vast) moment tijd voor jezelf nemen? Dan is yoga of meditatie misschien een welkom aanbod voor jou.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl.

Vacatureoverzicht