TEST

Zoek vacatures

Trainingen

Wil je lekker in je vel én lekker in je hoofd zitten? Wij bieden je diverse trainingen aan die je helpen om mentaal fit te blijven. Samen met GoodHabitz bieden we je een ruime keuze aan online trainingen aan. Maar we bieden ook webinars, masterclasses en classroom trainingen aan. Zo kan je zelf aan de slag met een training die aansluit bij jouw behoefte. Want een gezonde geest is zeker zo belangrijk als een gezond lichaam.


"Aandacht voor je hoofd en je hart"

Welke trainingen zijn er:

  • Mentaal Fit (locatie HDI, Bilthoven): Hoe zorg je goed voor jezelf, zodat je kwalitatief en geïnspireerd kunt blijven werken? Hoe hou je je staande en blijf je verbonden met jezelf, je patiënt, je team en de organisatie? Het Diakonessenhuis en het Helen Dowling Instituut hebben samen de training Mentaal Fit voor verpleegkundig specialisten ontwikkeld. Deze training is zo enthousiast ontvangen dat de training nu breder, voor alle zorgprofessionals, wordt aangeboden. Vitaliteit, energiemanagement, omgaan met stress en balans tussen werk en privé; het komt allemaal aan bod.
  • GoodHabitz trainingen (online), zoals bijvoorbeeld: 

Waar vind ik de trainingen?

Enthousiast geworden voor één van de trainingen? Meer weten? Kijk op Diakleerplein voor meer informatie en om je op te geven. De trainingen zijn gratis, deelname vindt plaats in eigen tijd.

 Terug naar overzicht

Vacatureoverzicht