TEST

Zoek vacatures

Financiële coach

Iedereen kan te maken krijgen met zorgen om geld. Het kan komen door een ingrijpende gebeurtenis, zoals het overlijden van een partner of een scheiding. Het overkomt soms ook mantelzorgers, bijvoorbeeld omdat ze minder gaan werken en tegelijkertijd voor hogere (zorg)kosten komen te staan. Inkomens kunnen wegvallen door gedwongen ontslag. En geldzorgen kunnen ook zijn veroorzaakt door verkeerde keuzes of domme pech. Wat de oorzaak ook is, blijf niet met je zorgen rondlopen. Laat je helpen bij het oplossen, want financiële problemen lossen meestal niet zomaar vanzelf op. En je zorgen maken om geld heeft invloed op jouw kwaliteit van leven.


"Wist je dat 1 op de 5 gezinnen betalingsproblemen heeft?"

Kleine of grote geldzorgen? Start nu met oplossen

Of je je nu schuldig voelt, schaamt, of wat dan ook, blijf niet doorlopen met je geldvragen. Laat je helpen bij het oplossen van je financiële zorgen. Je kunt volledig anoniem bellen met de telefonische helpdesk DiFfit. Je krijgt iemand aan de lijn die ervaring heeft met geldzorgen, die je kan bijstaan met grote en kleine vragen over geld.

Bel DiFfit voor:

  • Zorgen om geld
  • Hulp bij het krijgen van inzicht in je financiële situatie
  • Hulp bij je uitgaven onder controle krijgen
  • Hulp bij (grote) schulden
  • Alle vragen over geld

Contact opnemen met DiFfit kost niets. Jouw persoonlijke situatie wordt echt volledig veilig, anoniem en discreet behandeld. Ook al betaalt het Diakonessenhuis een vergoeding aan DiFfit, DiFfit geeft nooit informatie over persoonlijke vragen en vragenstellers.

Bellen met DiFfit?

Je kunt anoniem met kleine en grote financiële vragen of zorgen terecht bij een onafhankelijke financiële coach op het telefoonnummer van DiFfit: 073-822 7541 op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Zij zijn er voor jou!

Terug naar overzicht

Vacatureoverzicht