Zoek vacatures

Lifestyle

Een gezonde lifestyle, dat is goed voor jezelf zorgen. Een goede nachtrust bijvoorbeeld, gezond en regelmatig eten en voldoende beweging. In combinatie met een drukke baan in de zorg en vaak onregelmatige werktijden, is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dat juist wat je nodig hebt om je energiek te blijven voelen. De handvatten en trainingen die je hier vindt, helpen jou met een lifestyle waar jij je goed en fit bij voelt.

Vitaal Portaal - Lifestyle

Op deze pagina vind je enkele handvatten om beter te slapen. Omdat goed slapen niet vanzelfsprekend is na een drukke dag van organiseren, heftige emoties, of een nachtdienst. Wat jou ook helpt om je energie op peil te houden en gezond te blijven, is een aantal handige tips en informatie over evenwichtige voeding. En zou je graag willen stoppen met roken, maar is het je nog niet gelukt hier de juiste methode voor te vinden? Dan is de succesvolle training ‘Stoppen met Roken’ misschien een welkom aanbod voor jou.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl

Vacatureoverzicht