TEST

Zoek vacatures

Hoe ga je om met ongewenst gedrag?

Jouw veiligheid en die van je collega’s staan voorop. Alleen in een veilige omgeving kun je het beste van jezelf geven. Respectvol met elkaar omgaan is daarom ons uitgangspunt. Daar hoort geen agressie, geweld, pesten, discriminatie of (seksuele) intimidatie bij. Niet van collega’s, niet van patiënten en ook niet van bezoekers. Is er onverhoopt toch sprake van ongewenst gedrag? Weet dan dat wij dit niet tolereren. Dat wij er zijn om je te helpen de situatie op te lossen én met het verwerken van jouw ervaring.

Vitaal Portaal - Grenzen stellen

Het Diakonessenhuis wil haar collega’s zoveel mogelijk beschermen tegen alle vormen van ongewenst gedrag en de gevolgen daarvan. Het aanbod op deze pagina is hier met zorg op afgestemd. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kun je tijdens een speciale training ongewenst gedrag leren voorkomen, herkennen en hanteren. Gaat iemand toch jouw grens over, dan kan je in alle veiligheid terecht bij een vertrouwenspersoon. En met professionele begeleiding vanuit Bedrijfsmaatschappelijk werk sta je niet alleen in de verwerking van een ongewenste situatie.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl.

Vacatureoverzicht