Zoek vacatures

Online trainingen

Thuiswerken, ook dat kun je leren! Niet alleen nu, in de coronaperiode, krijgt het steeds meer de voorkeur. Het heeft veel positieve kanten, dus het ziet er naar uit dat veel collega’s blijvend meer van huis uit zullen blijven werken. Dat betekent niet dat het alleen maar voordelen heeft. Je kunt niet even snel langs lopen bij een collega. En je zult thuis een rustige werkplek moeten inrichten, die voorkomt dat je lichamelijke klachten krijgt. Het is even omschakelen en je motivatie blijven vinden. Daar vind je op het Diakleerplein een aantal online tips en modules over, met interessante onderwerpen die het thuiswerken voor jou gemakkelijker maken.


Welke online trainingen vind ik op het leerpad "Thuiswerken tips & trucs" van het Diakleerplein?

Je vindt er ook tips als het gaat om een andere manier (digitaal) van samenwerken, het plannen van jouw werk en het installeren van (mentale) gezondheidsapps. 

Waar vind ik deze online trainingen?

De online trainingen van GoodHabitz en praktische tips zijn voor alle collega’s beschikbaar op het Diakleerplein, op het leerpad Thuiswerken tips en trucs. Je volgt ze op het moment van jouw keuze, op de plek die voor jou het beste uitkomt.

Terug naar overzicht

Vacatureoverzicht