TEST

Zoek vacatures

Werken in coronatijd?

De afgelopen jaren zette corona het dagelijks leven van iedereen flink op zijn kop. En het is nog niet voorbij. De vele risico’s en regels die het Covid-19 virus met zich meebrengt, hebben grote impact. Op ons privéleven én op ons werk binnen het Diakonessenhuis. We werken samen hard om verspreiding te voorkomen. Maar het gevaar voor infectie en het verzorgen van de coronapatiënten zorgen bij bijna iedereen voor extra werk en werkdruk. Mentaal in balans blijven, is hierbij belangrijk. Evenals fysieke begeleiding, als jij zelf te kampen krijgt met langdurige gevolgen van een coronabesmetting.

Vitaal Portaal – Corona en werken

Op deze pagina vind je informatie over corona-gerelateerde ondersteuning. Voor als je zelf besmet bent. Of wanneer je merkt dat het werken in een omgeving waarin besmetting en de gevolgen van deze ziekte dichtbij komen, je niet in de koude kleren gaat zitten. Verder vind je instructies over hoe de persoonlijke beschermingsmiddelen die je vanzelfsprekend tot de beschikking krijgt, correct te gebruiken. Heb je klachten die passen bij het coronavirus? Het Diak zorgt ervoor dat je in huis wordt getest en binnen 24 uur de uitslag krijgt.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl

Vacatureoverzicht