Zoek vacatures

Werken in coronatijd?

Onverwacht werd 2020 een jaar waarin corona het dagelijks leven van iedereen flink op zijn kop zette. En het is nog lang niet voorbij. De vele risico’s en regels die het Covid-19 virus met zich meebrengt hebben grote impact. Op ons privéleven, maar ook op onze manier van werken in het Diakonessenhuis. We werken samen hard om verspreiding te voorkomen. Maar het gevaar voor infectie en het verzorgen van de coronapatiënten zorgen bij bijna iedereen voor extra werk en werkdruk. Mentale ondersteuning is hierbij belangrijk. Evenals fysieke begeleiding, als jij zelf te kampen krijgt met langdurige gevolgen van een coronabesmetting.

Vitaal Portaal – Corona en werken

Op deze pagina vind je informatie over corona-gerelateerde ondersteuning op mentaal vlak. Voor als je zelf besmet bent, of moeite hebt te functioneren in een omgeving waarin besmetting en de gevolgen van deze ziekte dichtbij komen. Verder krijg je voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen tot je beschikking en instructies om deze correct te gebruiken. Heb je klachten die passen bij het coronavirus? Het Diak zorgt ervoor dat je in huis wordt getest en binnen 24 uur de uitslag krijgt.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl

Vacatureoverzicht