TEST

Zoek vacatures

Hoe verder na een ingrijpende gebeurtenis?

Als collega in het Diakonessenhuis kun je te maken krijgen met nare, ingrijpende, schokkende of traumatische ervaringen. De manier waarop je iets ervaart is heel persoonlijk en kan voor iedereen anders zijn. Extra steun of begeleiding op zo’n moment kan voorkomen dat deze ervaring leidt tot blijvende emotionele of psychische schade. Op deze pagina vind je de mogelijkheden om die extra steun te krijgen. Zo kun je een ingrijpende gebeurtenis op een gezonde manier verwerken en achter je laten.

Vitaal Portaal - Bedrijfsopvang

Meer dan 50% van de zorgprofessionals heeft ooit in zijn carrière professioneel of emotioneel last gehad van een incident in de zorg. De kans is dus heel groot dat het ook jou treft. We weten dat veel zorgprofessionals barrières ervaren in het zoeken naar ondersteuning in dergelijke situaties. Terwijl het voor je welzijn juist zo belangrijk is. Om je op zo’n moment bij te staan, bieden we je op deze pagina verschillende vormen van begeleiding aan. Afhankelijk van wat er is voorgevallen, kan je terecht bij het Bedrijfsopvangteam van het Diakonessenhuis, krijg je begeleiding aangeboden vanuit Peer Support of kun je gebruikmaken van HSK Trauma, voor trauma-opvang en nazorg.

Het aanbod in ons Vitaal Portaal wordt voortdurend uitgebreid. Heb je tips of vragen? Laat het ons weten via vitaalportaal@diakhuis.nl.

Vacatureoverzicht