Zoek vacatures

Verpleegkundige Polikliniek Urologie

Verpleegkundig | 24-32 uur per week

Vacaturenummer: 1097165
Reageren t/m: donderdag 30 april 2020
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

Als verpleegkundige op de polikliniek Urologie ben je onderdeel van een dynamisch team. Op de polikliniek Urologie werken medisch specialisten, arts-assistenten, verpleegkundigen, doktersassistenten, telefonisten, baliemedewerkers en secretaresse intensief samen om hoogstaande kwaliteit te leveren aan onze patiënten en bezoekers.
In jouw rol als verpleegkundige ondersteun je tijdens de medische spreekuren en zorgt voor een goed en soepel verloop hiervan. Verder verzorg je de medische telefoon, verpleegkundige spreekuur of backoffice.
Het specialisme Urologie richt zich o.a. op behandeling van aandoeningen van nieren, urineleider, blaas prostaat of plasbuis.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als verpleegkundige ben je de spil van de polikliniek.  Je assisteert bij medisch technische handelingen, treft voorbereidingen voor de ingreep en assisteert de urologen bij echo’s biopten, scopiën alle andere voorkomende handelingen. Daarnaast begeleid je de patiënten en informeert hen optimaal over het behandeltraject, de benodigde zorg en regelt een vlotte doorstroom tijdens hun polikliniek bezoek.

Dit bieden wij

  • Er is veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 45 (min. € 2.251,- tot max. € 3.225,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Je bent BIG Geregistreerd verpleegkundige
  • Je hebt belangstelling voor het specialisme Urologie
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent daadkrachtig en kan goed met stress omgaan
  • Je werkt veilig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Judith Zegers, teamhoofd a.i. polikliniek Urologie, tel. 088 – 250 6498 of Renate van Koeveringe, coördinator polikliniek Urologie, tel 088-250 5134.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als verpleegkundige polikliniek Urologie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 15 april 2020 in de ochtend.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Lees verder

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht