Zoek vacatures

Verpleegkundige Orthopedie, Gynaecologie, Urologie, Plastische chirurgie en KNO

Verpleegkundig | 24-36 uur per week

Vacaturenummer: 878486
Reageren t/m: maandag 4 mei 2020
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

Als verpleegkundige binnen de verpleegafdeling Orthopedie, Urologie, Plastische Chirurgie en KNO (25 bedden) heb je te maken met patiënten verpleegd vanuit de snijdende specialismen: Orthopedie, Urologie, KNO, gynaecologie en Plastische Chirurgie. Je werkt in een boeiende en dynamische werkomgeving in een enthousiast, professioneel en gastvrij team. Op deze afdeling staat een hoge mate van verantwoordelijkheid centraal en denkt iedere medewerker positief mee  aan de realisatie van een optimale verpleegkundige zorg. Dit wordt vormgegeven door middel van de inzet van Productive Ward, hierin bepalen de verpleegkundigen zelf waar zij de zorg kunnen en willen verbeteren en zetten hiervoor zelf passende interventies is; “de verpleegkundige in the lead” daar maken wij ons sterk voor!

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorg aan jouw toegewezen patiënten tijdens wisselende diensten; Je plant en coördineert de zorg met de patiënt en je voert dit zelfstandig en in teamverband uit. Je neemt actief deel aan de uitvoering van het vastgestelde beleid binnen de afdeling. Ook lever je een stimulerende bijdrage aan de ontwikkelingen binnen de afdeling en voel je je mede verantwoordelijk voor het creëren van een werksfeer waarin alle betrokkenen tot hun recht komen.  

Dit bieden wij

  • Er is een fantastisch opleidingsklimaat en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen in je vak.
  • Er is veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 45(min. € 2.251,- tot max. € 3.225,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Een diploma MBO-V of HBO-V
  • Ook als je net of bijna afgestudeerd bent wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding en je kunt ook in teamverband goed functioneren
  • Je bent in staat om met onvoorspelbare situaties en hectiek in het werk om te gaan
  • Je hebt een stressbestendige werkhouding

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Hanneke Wiss, senior teammanager afdeling 3CD, tel. 088 – 250 6193

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als verpleegkundige Orthopedie, Urologie, Plastische Chirurgie en KNO? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht