Zoek vacatures

Verpleegkundige oproep, Verpleegafdelingen Zeist

Verpleegkundig | 0 uur per week

Vacaturenummer: 724901
Reageren t/m: vrijdag 1 mei 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als oproepverpleegkundige werkzaam voor het Diakonessenhuis word je ingezet op verschillende afdelingen in Zeist. De afdelingen betreffen Orthopedie/chirurgie, ouderengeneeskunde, kortverblijf en dagbehandeling. We bieden je afwisselend werk op alle afdelingen. Je kunt opgeven wanneer je beschikbaar bent om te werken en op basis van je opgegeven beschikbaarheid kan je worden opgeroepen om te werken. Afdelingen waar je werkt, hebben te maken met extra drukte of om een andere reden vraag naar oproep verpleegkundigen.

 Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg voor de aan jou toegewezen patiënten. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, binnen de gestelde kaders op de afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van patiëntengegevens in het (digitaal) verpleegdossier. Je draagt tijdens je werk actief bij aan het optimaliseren van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg.

 

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen op verschillende afdelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 45 (min. € 2.251,- tot max. € 3.225,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Een diploma HBO-V of A-verpleegkundige, met geldige big registratie, met minimaal 1 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in een ziekenhuis
  • Je hebt kennis van procedures en protocollen in de zorg en je kunt werken met diverse geautomatiseerde systemen
  • Een klantgerichte houding en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je hebt een flexibele werkhouding en bent stressbestendig

Meer weten over deze vacature?

Ellen van den Brink, leidinggevende kortverblijf/dagbehandeling/behandelkamers, 088-250 9519 of Annie Reitsma, leidinggevende orthopedie/chirurgie, 088-2509530.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als verpleegkundige oproep? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Bekijk dit bericht

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Bekijk dit bericht

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Bekijk dit bericht

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Bekijk dit bericht

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Bekijk dit bericht

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht