Zoek vacatures

Verpleegkundige MDL / Chirurgie

Verpleegkundig | 32 uur per week

Vacaturenummer: 880237
Reageren t/m: maandag 21 januari 2019
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

Ben jij op zoek naar een baan als Verpleegkundige op de afdeling MDL/Chirurgie, in een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt? Dan is een baan in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.

De verpleegafdeling F1 is een afdeling met 28 bedden waar patiënten met maag, darm en leveraandoeningen worden verpleegd. Het is een combinatie afdeling waar zowel voor de MDL-artsen alsook voor de chirurgen patiënten worden opgenomen. Dat is meteen ook het uitdagende van onze afdeling. Je verleent zorg aan patiënten die komen voor onderzoek, diagnose en of behandeling van maag, darm en leveraandoeningen. Ook zorg je voor patiënten die komen voor een operatieve ingreep, waarbij vooral de pre- en postoperatieve zorg en stomazorg een belangrijk onderdeel is van je werk evenals de begeleiding aan oncologische patiënten. 

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je gaat zorg verlenen aan een hoog complexe patiëntencategorie. Je dient tijdens alle diensten verpleegkundige zorg te verlenen. Tevens zal je leerlingen begeleiden en stagiaires. Er zijn diverse werkgroepen waarin we continue zoeken naar kwaliteitsverbetering voor onze patiënten en de afdelingsprocessen, je kunt je stem hier laten horen! Op deze dynamische afdeling ligt veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 45 (max. € 3.072 bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Deskundig is en de juiste opleiding heeft afgerond, A-verpleegkundige, HBO-V of MBO-V
  • Goed met stress kan omgaan
  • Actief werken aan het continue verbeteren van onze processen en prestaties. 
  • Pro- activiteit en zelfstandigheid
  • Open en eerlijke communicatie

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Erna Leestemaker a.i., teammanager MDL/Chirurgie, 088-2505410.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als verpleegkundige op de afdeling MDL/Chirurgie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht