Zoek vacatures

Verpleegkundige Interne Geneeskunde / Oncologie

Verpleegkundig | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 858625
Reageren t/m: maandag 27 april 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Aan de slag als verpleegkundige interne geneeskunde/oncologie binnen een team van enthousiaste collega's die openstaan voor nieuwe ontwikkelingen, graag van elkaar leren en hun kennis delen? En wil je werken een modern, kleinschalig ziekenhuis met een grote diversiteit in zorg en behandelingen? Op de afdeling interne geneeskunde/oncologie van het Diakonessenhuis in Utrecht staat een hoge mate van verantwoordelijkheid centraal. De afdeling werkt met Productive Ward, waardoor je als verpleegkundige gestimuleerd wordt zelf de regie in handen te nemen voor verbeteringen ten behoeve van de patiëntenzorg. Omdat de patiëntengroep van de afdeling steeds ouder wordt, zijn we druk bezig met ontwikkelingen in de geriatrie.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als verpleegkundige interne geneeskunde/oncologie draag je zorg voor patiënten die worden opgenomen voor diagnostiek en de behandeling van een inwendig orgaan of voor een chemotherapeutische behandeling. Je kerntaken bestaan uit de planning, coördinatie, uitvoering en evaluatie van het zorgproces. Voor onze patiënten maak jij een belangrijk verschil in hoe zij het verblijf op onze afdeling ervaren. Wij hechten daarom niet alleen waarde aan de fysieke, maar ook aan de psychosociale zorg van onze patiëntengroep. Daarnaast lever je een bijdrage aan onderzoek en denk je mee in het verbeteren van de zorgkwaliteit. Ook begeleid je nieuwe medewerkers, studenten en stagiaires.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en behandelingen
  • Als je dat wilt, kun je binnen deze functie werken met een min-max contract 
  • De mogelijkheid tot specialisatie in de geriatrie, oncologie en hematologie. Jaarlijks leiden we drie verpleegkundigen op in de oncologie
  • Een salaris volgens FWG-groep 45 (min. € 2.251,- tot max. van € 3.225,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • De mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, extra pensioen, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Je bent een energieke verpleegkundige en wil je flexibel opstellen voor het invullen van openstaande diensten
  • Verpleegkundige niveau 4 of 5 met toegewijde aandacht voor patiënten
  • Bereidheid tot verandering en vernieuwing
  • Collegialiteit op basis van open en eerlijke communicatie
  • In staat om met onvoorspelbare situaties en hectiek in het werk om te gaan of bereid dit te leren

Meer weten over deze vacature?

Meer weten over deze vacature? Vraag het Mariska Jager, teamhoofd, 088-250 60 88

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je aan de slag als verpleegkundige interne geneeskunde/oncologie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst uitgebreider kennismaken met ons ziekenhuis? Loop dan een dagje mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Bekijk dit bericht

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Bekijk dit bericht

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Bekijk dit bericht

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Bekijk dit bericht

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Bekijk dit bericht

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht