Zoek vacatures

Verpleegkundig Specialist Mammacare / Oncologie

Verpleegkundig | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1042401
Reageren t/m: dinsdag 28 mei 2019
Niveau: WO

Hier kom je te werken

De polikliniek chirurgie is een dynamische polikliniek, hier werken chirurgen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en doktersassistenten. Samen met deze disciplines leveren wij de beste zorg voor de chirurgische patiënt. Het vermogen tot zelfmanagement en de kwaliteit van leven van de patiënt staan hierbij centraal.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

De verpleegkundig specialist Mammacare/Oncologie voert zelfstandig poli waarbij zij bij patiënten met mammapathologie een behandelrelatie aangaat waarbij care en cure geïntegreerd worden ter bevordering van de continuïteit en kwaliteit van zowel de verpleegkundige zorg als medisch behandeling. De VS vervult een brugfunctie tussen de verschillende disciplines in de zorgketen. Vanuit je functie moet je o.a. denken aan de volgende werkzaamheden: het afnemen van de medische anamnese en lichamelijk onderzoek, voorschrijven medicatie voor specialisme specifieke medicatie en verrichten van laag risicovolle medische behandelingen, het participeren in de patiëntenvoorlichting (voorlichtingsavonden) en het begeleiden/vervolgen van patiënten in studieverband c.q. mede initiëren van wetenschappelijk onderzoek bij patiënten.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 60 (max. € 4.466,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Master of Arts/science in Advanced Nursing practice
  • Je hebt enige jaren ervaring als verpleegkundig specialist en je hebt ervaring op het gebied van oncologie en specifiek op het gebied van de mammapathologie
  • Je hebt een aantoonbare bijzondere affiniteit met de doelgroep
  • Je staat open voor werkzaamheden op poliklinieken van andere oncologische deelgebieden, direct of in (nabije) toekomst.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Verpleegkundig Specialist Nathalie Wittebolle via het secretariaat chirurgie tel. 088-250 7506. Of neem contact op met Kirsten Daalmeijer-Rensen, teammanager polikliniek chirurgie, tel. 088-250 6004.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Verpleegkundig Specialist Mammacare/Oncologie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht