Zoek vacatures

Verpleegkundig Specialist Mammacare / Oncologie

Verpleegkundig | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1105699
Reageren t/m: maandag 20 juli 2020
Niveau: WO

Hier kom je te werken

Als verpleegkundig specialist Mammacare/ oncologie werk je in een professioneel en betrokken team. Je voert zelfstandig poli waarbij je bij patiënten met mammapathologie een behandelrelatie aangaat waarbij care en cure geïntegreerd worden ter bevordering van de continuïteit en kwaliteit van zowel de verpleegkundige zorg als medisch behandeling. Het vermogen tot zelfmanagement  en de kwaliteit van leven van de patiënt staan hierbij centraal. Je vervult een brugfunctie tussen de verschillende disciplines in de zorgketen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als verpleegkundig specialist houd je je bezig met afwisselende werkzaamheden zoals het afnemen van de medische anamnese en lichamelijk onderzoek, het aanvragen van aanvullend onderzoek, het interpreteren van uitslagen en opstellen van een differentiaal en medische diagnoses en bespreken (voorlopig) behandelplan. Deze voer je uit, bewaakt, stelt bij en sluit af.
Daarnaast schrijf je specialisme specifieke medicatie voor en je verricht laag risicovolle medische behandelingen. Ook zorg je voor de informatievoorziening in het Diakonessenhuis zelf en naar de eerste lijn. Het begeleiden/vervolgen van patiënten in studieverband c.q. mede initiëren van wetenschappelijk onderzoek bij patiënten is ook onderdeel van je functie.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en onderzoek
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 60 (min. € 3.225,- max. € 4.682,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Master of Arts/science in Advanced Nursing practice en je hebt enige jaren ervaring als verpleegkundig specialist
  • Je hebt ervaring op het gebied van oncologie en specifiek op het gebied van de mammapathologie
  • Collegialiteit en klantgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel
  • Je speelt flexibel in op wisselende werkzaamheden en verliest daarbij niet je geduld, tact en empathie
  • Je neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid en bent daarnaast zorgvuldig.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Ine Burgmans als het gaat om inhoudelijke informatie; neem contact op met het secretariaat chirurgie en vraag naar Ine Burgmans, tel. 088 250 5333 (keuze 4).

Informatie over de procedure kun je opvragen bij Kirsten Daalmeijer-Rensen, teammanager polikliniek chirurgie, tel. 088-250 6004.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Verpleegkundig specialist mammacare/oncologie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Burgemeester op bezoek

Lees verder

Burgemeester op bezoek

Foto's op beschermende kleding

Lees verder

Foto's op beschermende kleding

Vacatureoverzicht