Zoek vacatures

Verpleegkundig Specialist Astma/COPD òf een verpleegkundige voor de opleiding

Verpleegkundig | 24-32 uur per week

Vacaturenummer: 1097282
Reageren t/m: dinsdag 21 april 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als verpleegkundig specialist astma/ COPD of verpleegkundig specialist i.o. ga je samen met de al aanwezige verpleegkundige specialist, werken op de polikliniek en verpleegafdeling Longgeneeskunde. Binnen het team werk je onderling nauw samen en ben je een volwaardig en zelfstandig lid. Je vervult een brugfunctie tussen artsen en verpleegkundigen op basis van je expertise en begeleidt en coacht patiënten maar ook andere zorgverleners. Op de polikliniek werk je zelfstandig in de rol als behandelaar, op de verpleegafdeling heb je een meer adviserende rol. Je werkt nauw samen met verschillende (medische) disciplines, om de zorg rondom de patiënt optimaal te kunnen verlenen. Inzetbaar zijn op alle drie de ziekenhuislocaties behoort tot de mogelijkheden.

Dit ga je doen

Als verpleegkundig specialist  (io) ben je een belangrijke schakel in de zorg. Je werkgebied betreft de astma en COPD zorg. Voor deze groep bied je gespecialiseerde verpleegkundige en medische zorg en bewaak en coördineer je de individuele gezondheid- en behandeltrajecten. Je neemt medische anamneses af, verricht onderzoek, diagnosticeert en stelt het medisch behandelplan op en stelt daar waar nodig het medisch beleid bij. Je geeft zelfstandig vorm aan het spreekuur, draagt bij aan de deskundigheidsbevordering van medewerkers en bent aanspreekpunt voor aangrenzende beroepsgroepen. Je levert een actieve bijdrage aan innovatie en kwaliteit en participeert in werkgroepen en projectgroepen. Daarmee draag je bij aan de ontwikkeling van de functie, het vakgebied en de inhoud van de zorg. Als verpleegkundig specialist (io) ben je ook een belangrijke schakel in de samenwerking met andere zorggroepen in de eerste en de derde lijn.

Dit bieden wij

  • Astma/COPD zorg in de volle breedte: één van de speerpunten van de vakgroep
  • Een contract voor een gediplomeerd verpleegkundige specialist van 24 uur per week en als je in opleiding gaat 32 uur per week
  • Een collegiale en informele werksfeer in een leuke en uitdagende functie bij een patiënten populatie met multi-problematiek
  • De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring in maximaal salarisschaal 60 (€ 4.682,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, extra pensioen, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding als Verpleegkundig specialist met expertisegebied longgeneeskunde of de bereidheid tot het volgen van de opleiding tot verpleegkundig specialist. Hiervoor is minimaal 2 jaar werkervaring binnen de astma/COPD zorg vereist
  • Je gaat voor goede zorg en goede service en hebt affiniteit met de doelgroep en chronische zorg
  • Je bent initiatiefrijk, kan en goed zelfstandig werken, alsook in verbinding met collega’s en andere stakeholders
  • Je analytisch, doortastend, ambitieus, resultaatgericht en zet je in om zowel jezelf als onze zorg te (blijven) ontwikkelen.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Cynthia Caarls, Verpleegkundig Specialist astma/COPD 088-2505308, ccaarls@diakhuis.nl 

Meer weten over de opleiding? Kijk op Hogeschool Inholland

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als verpleegkundig specialist astma/COPD (io)? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Lees verder

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht