Zoek vacatures

Traineeship verpleegkundige per 1 september 2019

Verpleegkundig | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1027598
Reageren t/m: donderdag 15 augustus 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Altijd al willen starten in een verpleegkundig traineeship? Ben je net afgestudeerd als verpleegkundige en/of je wilde altijd al in een ziekenhuis werken maar je weet nog niet welke afdeling jou het meest aantrekt? Solliciteer dan op een plek als trainee in het Diakonessenhuis met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!
Als trainee doorloop je een jaarprogramma waarbij je 6 maanden op een intern georiënteerde afdeling en 6 maanden op een chirurgisch georiënteerde afdeling gaat werken.
Als je het jaar succesvol hebt afgerond, mag je middels openstaande vacatures zelf aangeven op welke afdeling je wilt gaan werken.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Voor de verpleegkundige trainee wordt er specifieke aandacht besteed aan het inwerkprogramma. Je krijgt een coach toegewezen. Daarnaast worden er evaluatiegesprekken gevoerd om de voortgang te bewaken. Op de afdeling krijg je volop ruimte om je zelf te ontwikkelen door gebruik te maken van extra studie-uren. Gedurende het jaar worden er themabijeenkomsten georganiseerd met als doel verdieping aan te brengen tussen de dagelijkse praktijk en het theoretisch kader. Denk hierbij o.a. aan methodisch werken, omgaan met werklast en werkdruk, klinisch redeneren, verpleegkundig leiderschap, high risk medicatie, heftige situaties in relatie tot patiënten, specialisme georiënteerde basiskennis, pre- en postoperatieve zorg. Daarnaast kun je door middel van groepsintervisie ook reflecteren op je eigen groei en ontwikkeling in de functie.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 45 (van min. € 2.144,- tot max. € 3072,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Een afgeronde HBO-verpleegkundige opleiding en in bezit van bigregistratie bij aanvang van het traineeship
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten waarbij je vaardig bent in de communicatie
  • Servicegerichtheid en bereidheid tot samenwerking ook over de grenzen van de afdeling heen
  • Je kunt professioneel en zelfstandig werken
  • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen werk en houding en tevens kun je van anderen feedback ontvangen én geven

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Aleid Tijmes, personeelsadviseur, 088-2506123 of email: atijmes@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als verpleegkundig trainee? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of het Diakonessenhuis en welke patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht