Zoek vacatures

Senior Verpleegkundige Klinische Geriatrie

Verpleegkundig | 24-36 uur per week

Vacaturenummer: 1176823
Reageren t/m: donderdag 9 december 2021
Niveau: HBO;MBO
Salarisindicatie: Min. € 2.526,- tot max. € 3.774,-
Locatie: Utrecht / Zeist of Doorn

Hier kom je te werken

De functie seniorverpleegkundige is een nieuwe functie in het Diakonessenhuis en dus op de afdeling. Het is de bedoeling dat op elke verpleegafdeling een aantal seniorverpleegkundigen werkzaam zijn.
Als je vooraf wilt weten of je aan de functie-eisen voldoet, ga dan eerst in gesprek met je leidinggevende.
De afdeling Klinische Geriatrie biedt specifieke multidisciplinaire zorg voor de oudere patiënt. Daarnaast is er een poli, dagkliniek en een Geriatrie team in de kliniek en op de SEH in Utrecht. Een goede werksfeer en een positieve teamgeest staan hoog in het vaandel.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Ben jij de verpleegkundige die zich, naast de directe zorgverlening, graag bezig houdt met het verbeteren van de kwaliteit? Zich verdiept in de nieuwste ontwikkelingen? Zich inzet voor de deskundigheidsbevordering op de afdeling? En het leuk vindt om EBP te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als seniorverpleegkundige heb jij een voorbeeldfunctie en ben jij primair verantwoordelijk voor het toepassen van de kwaliteitsstandaarden op de afdeling. Om dit in goede banen te kunnen leiden, organiseer jij samen met de andere seniorverpleegkundigen maandelijks een kwaliteitscarrousel op de afdeling.

Dit bieden wij

  • Een nieuwe functie met nieuwe uitdagingen. Je blijft werkzaam in de patiëntenzorg maar ontwikkelt daarnaast andere vaardigheden.
  • Jouw interesse ligt sterk bij de kwaliteit van zorg en daarnaast bij het begeleiden, adviseren en sturen van je collega’s. In deze functie komt dit allemaal samen.
  • Je kunt het verschil voor de patiëntenzorg op de afdeling maken door deze functie te bekleden.
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 na  afronding van POP-traject (min. € 2.526 tot max. € 3.774,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%.
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt een afgeronde hbo-verpleegkunde opleiding of je hebt een mbo/inservice verpleegkundige opleiding met aantoonbaar hbo werk- en denkniveau d.m.v. een assessment. 
  • Meerdere jaren ervaring als verpleegkundige en met coördineren van de zorgverlening. Je hebt aantoonbare belangstelling voor innovatie en het door ontwikkelen van de kwaliteit van zorg. Je bent communicatief sterk en sociaal ingesteld maar je kunt ook warm zakelijk zijn.  Je realiseert je dat je een voorbeeld functie hebt op de afdeling.
  • Je bent in staat doelen te stellen en te zorgen dat deze nagekomen worden. 
  • Je hebt veilig werken en kwaliteit hoog in het vaandel staan en je hebt aantoonbaar, een lerende houding. Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in het verpleegkundig vak.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het teamhoofd Aly Polderman, op nummer 088-250 9213, email: apolderman@diakhuis.nl

.

 

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als senior verpleegkundige? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier en stuur een motivatiebrief  naar de leidinggevende van de deelnemende afdeling.

Indien je van een andere afdeling komt, winnen wij nog referenties in.

Actueel

Borstkankerzorg Diakonessenhuis in top 10 Elsevier onderzoek

We zijn trots! Het Diakonessenhuis staat met haar borstkankerzorg in de Top 10 van het landelijke Elsevier onderzoek naar de beste ziekenhuizen.

Lees verder

Borstkankerzorg Diakonessenhuis in top 10 Elsevier onderzoek

Eerste in de regio: digitaal recepten versturen naar apotheken

Ons ziekenhuis heeft een convenant afgesloten met de Apothekersvereniging Midden Nederland (AVMN). Daarin hebben we afgesproken om recepten zoveel mogelijk digitaal te versturen. Dat is een stuk veiliger en efficiënter dan papieren recepten. Samen met het UMC Utrecht zijn we de eerste ziekenhuizen in onze regio die dit doen.

Lees verder

Eerste in de regio: digitaal recepten versturen naar apotheken

Verpleegkundig specialist behaalt 3e plaats VIOS afstudeerprijs

Onze collega Aveline Haaksman, verpleegkundig specialist hartfalen, behaalde vorige week de derde plaats van de VIOS-afstudeerprijs van de V&VN VS (de beroepsvereniging van verpleegkundig specialisten). Zij dong mee met haar onderzoek naar ‘de beste zorg op de juiste plek voor de hartfalenpatiënt met hoge ziektelast’.

Lees verder

Verpleegkundig specialist behaalt 3e plaats VIOS afstudeerprijs

CZO-erkenning voor opleiding High Care Neonatologie verpleegkundige

Lees verder

CZO-erkenning voor opleiding High Care Neonatologie verpleegkundige

Leerzame ‘prokkelstage’ bij onze afdeling facilitair

Lees verder

Leerzame ‘prokkelstage’ bij onze afdeling facilitair

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Lees verder

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Vacatureoverzicht