Zoek vacatures

OSAS-verpleegkundige (tijdelijk tot 1 juli 2021)

Verpleegkundig | 24 uur per week

Vacaturenummer: 1174150
Reageren t/m: dinsdag 26 oktober 2021
Niveau: HBO;MBO
Salarisindicatie: Min. € 2.319,- tot max. € 3.322,-
Locatie: Utrecht / Zeist of Doorn

Hier kom je te werken

De polikliniek Longziekten bestaat uit een gevarieerd team van acht longartsen, (leerling)longfunctieanalisten, doktersassistenten, medisch secretaresses, (long)verpleegkundigen, OSAS consulenten en verpleegkundig specialisten. Er is veel onderling overleg en het werk wordt door iedereen in een open sfeer als één enthousiast team uitgevoerd. Samenwerkend als team zorg je dan ook voor een deskundig, soepel lopende organisatie in een veelzijdige functie. Aansprekend? Solliciteer dan gerust!

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als OSAS-consulent ben je gespecialiseerd in de zorg voor patiënten met een OSAS (Obstructief SlaapApneu Syndroom). Je voert zelfstandig spreekuren en werkt binnen het slaapcentrum nauw samen met longartsen, collega OSAS-consulenten, longfunctieanalisten en andere professionals werkzaam binnen het slaapcentrum, zoals KNO-artsen en neurologen.
Binnen de OSAS spreekuren ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het zorgproces. Je geeft uitleg over het ziektebeeld, geeft  lifestyle) adviezen en voorlichting met betrekking tot de behandelmogelijkheden. Doel is het ziekte inzicht vergroten en leren omgaan met het slaapapneu syndroom.
Ook stel je in samenwerking met de longarts individuele behandelplannen op. Je coördineert de begeleiding.

Dit bieden wij

  • Een salaris volgens FWG-groep 45. Deze schaal heeft min. € 2.319,- tot max. € 3.322,- bruto per maand bij een volledige werkweek
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Dit systeem maakt het mogelijk zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden te kiezen, bijvoorbeeld extra vakantiedagen of de aanschaf van een fiets, tegen een iets lager brutoloon of de inzet van uren.
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • een afgeronde HBO opleiding,  BIG-registratie is een pré
  • vakinhoudelijke basiskennis op het gebied van OSAS en ervaring in het begeleiden van OSAS-patiënten en longpatiënten is een pre
  • aantoonbaar zelfstandig kunnen werken maar ook het multidisciplinaire teambelang niet uit het oog verliezen
  • een positieve, creatieve en stimulerende houding ten aanzien van de ontwikkelingen binnen het slaapcentrum en het ziekenhuis
  • je durft verantwoordelijkheid en initiatief te nemen, bent communicatief vaardig, flexibel en organisatorisch sterk

Meer weten over deze vacature?

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen/wensen, maar ben je als verpleegkundige wel enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature, herken je je in de competenties schroom dan niet om alsnog te solliciteren om je motivatie toe te lichten.

Geïnteresseerd geraakt in deze boeiende en uitdagende functie? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij  . Nicoline Keulen, teammanager poli Longgeneeskunde: nkeulen@diakhuis.nl. Het Diakonessenhuis checkt door u opgegeven referenties tijdens de sollicitatieprocedure.

Zo solliciteer je

Geïnteresseerd geraakt in deze boeiende en uitdagende functie? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Verpleegkundig specialist behaalt 3e plaats VIOS afstudeerprijs

Onze collega Aveline Haaksman, verpleegkundig specialist hartfalen, behaalde vorige week de derde plaats van de VIOS-afstudeerprijs van de V&VN VS (de beroepsvereniging van verpleegkundig specialisten). Zij dong mee met haar onderzoek naar ‘de beste zorg op de juiste plek voor de hartfalenpatiënt met hoge ziektelast’.

Lees verder

Verpleegkundig specialist behaalt 3e plaats VIOS afstudeerprijs

CZO-erkenning voor opleiding High Care Neonatologie verpleegkundige

Lees verder

CZO-erkenning voor opleiding High Care Neonatologie verpleegkundige

Leerzame ‘prokkelstage’ bij onze afdeling facilitair

Lees verder

Leerzame ‘prokkelstage’ bij onze afdeling facilitair

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Lees verder

IC-collega’s helpen in coronacrisis Suriname

Fijne Dag van de Zorg!

Lees verder

Fijne Dag van de Zorg!

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Lees verder

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Vacatureoverzicht