Zoek vacatures

Oncologie verpleegkundige dagbehandelcentrum oncologie / hematologie

Verpleegkundig | 24-36 uur per week

Vacaturenummer: 1036183
Reageren t/m: dinsdag 14 mei 2019
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

Ben jij die energieke, flexibele en enthousiaste oncologie- verpleegkundige die ons team wil komen versterken?
Dagbehandelcentrum Oncologie/hematologie is een afdeling waar patiënten met onco-hematologische aandoeningen voor een behandeling komen.
Het team bestaat uit een teamhoofd, verpleegkundig specialisten, zorgcoördinator, oncologieverpleegkundigen, afdelingsassistenten, afdelingssecretaresse en vrijwilligers.
Op onze afdeling staat een hoge mate van verantwoordelijkheid centraal en wordt iedere medewerker gestimuleerd positief mee te denken aan de realisatie van optimale verpleegkundige zorg.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

De kerntaken van deze functie bestaan uit de planning, coördinatie, uitvoering en evaluatie van het zorgproces. Als verpleegkundige vervul je een belangrijke spilfunctie in de (dagelijkse) zorg rondom de patiënt. Voor onze patiënten maak jij een belangrijk verschil in hoe zij het verblijf op onze afdeling uiteindelijk ervaren.
Wij hechten dan ook niet alleen waarde aan de fysieke maar ook aan de psychosociale zorg van onze patiëntengroep. Tot je andere taken behoren het leveren van een bijdrage aan onderzoek en het meedenken in het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg. Ook het inwerken en begeleiden van nieuwe medewerkers, studenten en stagiaires behoort tot jouw takenpakket.

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 (max. €3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • een diploma HBO-V/ A-verpleegkundige met oncologie-specialisatie
  • een jaar oncologische werkervaring
  • een zelfstandige werkhouding en in teamverband goed kunnen functioneren
  • in staat te zijn om met onvoorspelbare situaties en hectiek in het werk om te gaan
  • een stressbestendige werkhouding

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Jan Willem van der Neut, waarnemend teamhoofd, 088-2505329, jvdneut@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als oncologieverpleegkundige? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht