Zoek vacatures

Obstetrie verpleegkundige

Verpleegkundig | 24-36 uur per week

Vacaturenummer: 1103070
Reageren t/m: donderdag 29 oktober 2020
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

Op onze locatie in Utrecht hebben we een ruim opgezette afdeling Triage en Obstetrie. We werken volgens de visie Family Centered Care. Het gezin staat centraal. We betrekken ouders en overige gezinsleden bij de zorg rondom de pasgeborene. Wij zijn trots dat we op onze afdeling ruim 2200 bevallingen per jaar mogen doen en ruim 5000 patiënten op de afdeling Triage mogen verwelkomen. Geen dag is hetzelfde, met een wisselende werkdruk, in een team waarin samenwerking en collegialiteit voorop staan.
Wij zouden het leuk vinden om na een eerste kennismaking je een dag mee te laten lopen om de afdeling en het team te ontmoeten. We kunnen het nu uitgebreid beschrijven, maar het ervaren van onze afdeling en team is natuurlijk veel prettiger.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Obstetrie-verpleegkundige verleen je specialistische zorg aan zwangeren, barenden en kraamvrouwen op de afdeling. Dit vraagt een professionele inzet waarbij continuïteit, kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid belangrijke punten zijn. We zijn een dynamische afdeling waarin vraaggerichte zorg centraal staat. Je werkt in een multidisciplinair team en je levert een actieve bijdrage aan de zorg en ontwikkelingen op afdeling Triage en Verloskunde. Wij blijven ons ontwikkelen en daarom zijn wij momenteel volop bezig met de implementatie van een nieuw Vrouw-Kind centrum. Wij vragen iemand die het leuk vind om hierin te participeren.
Het opleiden van collega’s is ook een belangrijk onderdeel van je werk, dus wij zoeken iemand waarbij opleiden ook zijn of haar interesse heeft.

Dit bieden wij

  • Graag werken wij met jou samen om kwaliteit van zorg te leveren én deze kwaliteit te gebruiken in de ontwikkeling van een nieuw vrouw kind centrum in de toekomst
  • Samenwerken in een team gedreven collega’s met een collegiale en informele werksfeer
  • Potentie om door te groeien en andere opleidingen te volgen
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 (max. € 3.664,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- per jaar en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je vindt het vak verloskunde het mooiste vak van de wereld en wil hier graag in doorgroeien in een nieuw te bouwen Vrouw – Kind Centrum
  • Je hebt een afgeronde diploma A verpleegkundige opleiding MBO of HBO-V
  • Je bent in het bezit van een afgeronde Obstetrie specialisatie
  • Je kunt goed omgaan met sterk een wisselende werkdruk en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
  • Je hebt het vermogen om feedback te geven en te ontvangen, plus goede sociale vaardigheden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Marlies Marchal, leidinggevende verloskunde, op 088 - 250 5798 of Barbara van der Meij, leidinggevende verloskunde, op 088 - 250 6006.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als verpleegkundige Obstetrie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Burgemeester op bezoek

Lees verder

Burgemeester op bezoek

Foto's op beschermende kleding

Lees verder

Foto's op beschermende kleding

Vacatureoverzicht