Zoek vacatures

Neuroverpleegkundige

Verpleegkundig | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1085478
Reageren t/m: donderdag 16 april 2020
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

Deze afdeling van het Diakonessenhuis bestaat uit 29 bedden waar neurologische en neurochirurgische patiënten verpleegd worden. Acht bedden binnen de afdeling behoren tot de 'braincare-unit'. Twee kamers waar onder monitorbewaking intensieve acute zorg wordt verleend aan patiënten met o.a. een CVA, epilepsie, licht traumatisch hersenletsel en meningitis. Het verlenen van kwalitatief goede zorg staat centraal, ook het begeleiden van familieleden heeft een belangrijke plaats binnen het zorgproces. De medewerkers zijn  bereid zijn om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en de realisatie van optimale verpleegkundige patiëntenzorg.  Daarnaast staat leren en onderzoek centraal. De afdeling heeft een leerwerkplaats.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als neuroverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de totale (specialistisch) verpleegkundige zorg van opname tot ontslag voor de aan jou toegewezen patiënten. Je werkt in een multidisciplinair team, voor een multiculturele patiëntenpopulatie met diverse ziektebeelden. Je voert zelfstandig alle voorkomende verpleegtechnische handelingen uit en coördineert de zorg voor de patiënt.
Daarnaast heb je een coördinerende rol voor je collega’s die niet neuro geschoold zijn.
Om elke patiënt de best mogelijke zorg te kunnen bieden, wordt regelmatig een beroep gedaan op jouw creativiteit en flexibiliteit. Je bent mede verantwoordelijk voor het leerklimaat binnen de afdeling. Als neurologie verpleegkundige krijg je tijd en gelegenheid om aan kwaliteitsprojecten te werken met als doel de zorg op de afdeling nog beter te maken.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en (operatieve) behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 € 2.453,- tot max. € 3.664,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Je bent een enthousiaste, gediplomeerde HBO-V of MBO-V verpleegkundige met de afgeronde specialisatie Neuroverpleegkundige
  • Je hebt een leer - en kwaliteitsgerichte houding
  • Je kunt goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken en een coördinerende rol vervullen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en inventief;
  • Je bent stressbestendig en neemt graag het initiatief

Meer weten over deze vacature?

Geïnteresseerd geraakt in deze boeiende en uitdagende functie? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Lia Versluis, teammanager, op nummer 088–250 6826.  

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als neuroverpleegkundige? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Bekijk dit bericht

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Bekijk dit bericht

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Bekijk dit bericht

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Bekijk dit bericht

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Bekijk dit bericht

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht