Zoek vacatures

Endoscopieverpleegkundige

Verpleegkundig | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1080547
Reageren t/m: donderdag 6 februari 2020
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Als Endoscopieverpleegkundige aan de slag in een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Een ziekenhuis dat mensgerichte en toegewijde topkwaliteit zorg biedt?

Onze up-to-date ingerichte afdeling heeft op locatie Utrecht en Zeist ieder 2 endoscopie kamers, waar meer dan 7000 endoscopieën per jaar worden verricht.

Je komt te werken in een hecht team van 30  medewerkers die werken op beide locaties (verpleegkundigen/planners/medewerkers scopenreiniging) en er werken in totaal acht  MDL-artsen, een chef de clinique en twee PA-endoscopie. De afdeling is een CZO-erkende opleidingsplek.


Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Endoscopieverpleegkundige assisteer je de MDL-arts bij het verrichten van diverse endoscopische onderzoeken. Voor tijdens en na het onderzoek begeleid je de patiënten. Ook het voeren van intakegesprekken met patiënten behoort tot je werkzaamheden. We opereren echt als team. Geen dag is hetzelfde en je krijgt leuke collega’s. Als je voldoende bent ingewerkt ga je meedraaien in de bereikbaarheidsdiensten. Verder zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 (min. € 2.336,- en max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met onze afdeling? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je bent een ( CZO) gediplomeerde endoscopieverpleegkundige en/of bereid om de opleiding te gaan volgen
  • kwaliteit en patiëntgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel
  • je hebt ‘gevoel’ voor techniek en geavanceerde apparatuur
  • je bent in staat zelfstandig te werken, maar houdt altijd ook het teambelang voor ogen
  • je bent flexibel in termen van locatie, werkzaamheden en arbeidstijden.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Susanne Haverkamp Begemann, praktijkopleider endoscopie  (088- 250 6607) of Monique Kuiper, teammanager ( 088 250 9540).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als  Endoscopieverpleegkundige. Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht