Zoek vacatures

Diabetesverpleegkundige met voorschrijfbevoegdheid

Verpleegkundig | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1072542
Reageren t/m: dinsdag 7 april 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Het diabetesteam van het Diakonessenhuis levert poliklinische en klinische zorg op 3 locaties. Onze ambitie is om hoogwaardige 2e lijnszorg te bieden en de zorg uit te breiden naar andere afdelingen.
Mede in dat kader zijn er recent twee ambitieuze collega’s gestart met de diabetes opleiding. Aanvullend daarop zoeken wij nog een ervaren collega die mee wil bouwen aan het optimaliseren van de kwaliteit van zorg.
Binnen ons team heerst er een goede sfeer. We staan voor elkaar en voor toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten. Er is een goede interdisciplinaire samenwerking tussen diabetesverpleegkundigen, internisten, diëtisten en psychologen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als diabetesverpleegkundige houd je zelfstandig spreekuur en geef je voorlichting, begeleiding en advies aan patiënten met Diabetes Mellitus. Je coördineert de verpleegkundige zorg rondom de patiënt en tevens begeleid je patiënten met een insulinepomp en met continue glucose monitoring. Ook geef je groepsvoorlichting samen met de diëtiste.
Je bent medeverantwoordelijk voor de glucoseregulatie op meerdere klinische afdelingen en werkt daarin nauw samen met internisten en arts-assistenten.
Het plan is om deze zorg in de komende jaren uit te breiden naar andere afdelingen, zodat je als patiënt overal in ons ziekenhuis toegang hebt tot excellente diabeteszorg.

Dit bieden wij

  • Een afwisselende, zelfstandige functie, met ruimte om de diabeteszorg te optimaliseren
  • Een collegiaal team, dat staat voor de patiënt, voor diabeteszorg en graag verder wil ontwikkelen, innoveren en ambities wil waarmaken
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen Een salaris volgens FWG-groep 50 (min. € 2.453,- tot max. € 3.664,- bruto per maand bij een volledige werkweek, plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Je hebt een afgeronde opleiding als diabetesverpleegkundige
  • Je bent flexibel, prettig in de omgang en kan goed zelfstandig en in teamverband werken
  • Je bent pro-actief, en gedreven en goed in je vak
  • Je kijkt kritisch naar de werkprocessen en draagt er op constructieve wijze aan bij zaken te veranderen of te vernieuwen als dat leidt tot een betere zorg, een hogere patiënt tevredenheid of een betere onderlinge samenwerking

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Hendy Geelen, diabetesverpleegkundige 088-250 5487 of Jan-Willem van der Neut, waarnemend teammanager 088- 250 5329.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als diabetesverpleegkundige. Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Bekijk dit bericht

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Bekijk dit bericht

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Bekijk dit bericht

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Bekijk dit bericht

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Bekijk dit bericht

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht