Zoek vacatures

Teammanager Zorg

Staf/Management | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1027657
Reageren t/m: maandag 25 februari 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als teammanager zorg chirurgie stuur je een team aan van een afdeling met 38 bedden en waar chirurgische patiënten verpleegd worden. Hierbij is er een onderverdeling in vaatchirurgie, (geriatrische) traumachirurgie en mamma-chirurgie.
Het verlenen van kwalitatief goede zorg staat centraal op de afdeling en jouw stimulerende wijze van aansturen draagt daarbij aan. De afdeling kenmerkt zich door medewerkers die verantwoordelijkheidsgevoel hebben, elkaar hier op aanspreken en bereid zijn om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en de realisatie van optimale verpleegkundige patiëntenzorg. 

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als teammanager zorg op een verpleegafdeling waar de patiënt centraal staat, is het belangrijk dat je goed zicht hebt op het primaire proces van de afdeling en met kennis van zaken kunt beslissen of interveniëren wanneer dat wenselijk of noodzakelijk is.
Je verdiept je in hoe patiënten, verwijzers en andere belangrijke partijen de zorg ervaren en waar verbetermogelijkheden zijn. Je speelt een actieve, stimulerende rol in innovatie en veranderingen in het zorgproces en neemt het team en/of collega’s mee in veranderingen. Tevens ben je ervoor verantwoordelijk concreet invulling te geven aan het realiseren van overeengekomen resultaten t.a.v. productie, kosten, verzuim en projecten.
Ook lever je een bijdrage aan ziekenhuisbrede werkgroepen en overleggen ter verbetering van het primaire proces. Samen met de andere teammanagers heb je een aantal keer per jaar bereikbaarheidsdienst buiten kantoortijden.

Dit bieden wij

  • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst
  • Een collegiale en informele werksfeer, waarin het samenwerken met andere teams veel aandacht krijgt
  • Een leergierig team dat zich verder wil ontwikkelen en waar jij je expertise daarin kan laten zien
  • Een salaris volgens FWG-groep 60 (max. € 4.466,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Opleiding: minimaal HBO niveau en aantoonbare affiniteit met medisch specialistische zorg en aantoonbare leidinggevende capaciteiten (min. 3 jaar ervaring)
  • Je bent gewend om binnen verschillende krachtenvelden te opereren, zoekt actief samenwerking, bent in staat collega's bij nieuwe ontwikkelingen te betrekken
  • Je brengt ambitie met je mee, je hebt innovatief vermogen en je stelt je proactief op
  • Je treedt op met zelfvertrouwen en je bent bereid zelfvertrouwen te geven
  • Je stijl van communiceren is open en eerlijke richting collega's en management

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Fenya ten Kortenaar, Manager Zorg en Bedrijfsvoering, 088 25-6324,

ftkortenaar@diakhuis.nl

.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als teammanager zorg? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht