Zoek vacatures

Teammanager Zorg Polikliniek Dermatologie

Staf/Management | 24 uur per week

Vacaturenummer: 1063236
Reageren t/m: zondag 29 september 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Je geeft leiding aan 23 medewerkers op de polikliniek Dermatologie (ongeveer 15 fte). De polikliniek Dermatologie is een dynamische afdeling waarbij er locatie-overstijgend wordt gewerkt in zowel Utrecht, Zeist als Doorn. De vakgroep Dermatologie werkt bij uitstek samen met andere vakgroepen. Denk daarbij aan het spatadercentrum en het allergiecentrum, maar ook aan de onverzekerde zorg. Het team bestaat uit dermatologen, anios, secretariaat medewerkers, doktersassistenten, verpleegkundigen en een verpleegkundig specialist.
De dermatologen hebben ambitieuze plannen voor de toekomst en jij kan hen daar mede in faciliteren met de  juiste inzet van personeel en middelen. De poli dermatologie maakt onderdeel uit van een groter cluster. 

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

 

Dit ga je doen

Als teammanager op de polikliniek ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de poliklinische processen, zodat aan de vraaggerichte zorg voldaan kan worden en de “Diak Dichtbij” beloften aan onze patiënten gerealiseerd kunnen worden.
Je geeft dagelijks leiding aan enthousiaste medewerkers binnen de polikliniek en je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten van mensen en middelen binnen de afgesproken kaders en ziet daarin ook de mogelijkheden. Je bent op de hoogte van het operationele proces en kan daarin participeren. Je hebt een verbindende stijl van leidinggeven, werkt makkelijk samen en je bent in staat feedback te geven en te ontvangen.

Dit bieden wij

  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een goed werkend team dat zich verder wil ontwikkelen en hierin open staat voor jouw expertise
  • Een Management Development traject voor leidinggevenden
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.665 en max. € 3.917,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Een aantal jaren leidinggevende ervaring bij voorkeur in een ziekenhuis, met een afgeronde HBO-management opleiding
  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij het team en onze patiënten
  • Je bent in staat om op enthousiaste, gedreven en creatieve wijze een bijdrage te leveren aan het team
  • Je bent pro-actief, kan probleemoplossend denken en je bezit een gezonde dosis zakelijkheid en ondernemingszin bijvoorbeeld met betrekking tot de onverzekerde zorg. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk
  • Je hebt patiënt- en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Aleid Tijmes, personeelsadviseur, email atijmes@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als teammanager zorg? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

In week 40 of 41 worden de sollicitatiegesprekken gehouden.

Vacatureoverzicht