Zoek vacatures

Teammanager Zorg Klinische Geriatrie

Staf/Management | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1048808
Reageren t/m: maandag 24 juni 2019
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

De afdeling Klinische Geriatrie bevindt zich op onze locatie in Zeist en is als zodanig de grootste in de regio.
Het is onze ambitie om verder te groeien, ons verder te specialiseren en onze expertise nog beter ten goede te laten komen aan onze patiënten. Niet alleen in directe zin, op onze afdeling, maar ook door kennisoverdracht aan en samenwerking met andere afdelingen in het ziekenhuis, huisartsen, verwijzers en ketenpartners. Ouderenzorg is een speerpunt van het ziekenhuis en daar levert de afdeling een actieve bijdrage aan.

Op de afdeling werkt een  toegewijd, professioneel en hardwerkend team van - in totaal - ruim 60 verpleegkundigen, activiteitenbegeleiders, zorgondersteuners, secretaresses, 4 klinisch geriaters, 3 arts-assistenten en een verpleegkundig specialist.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor een goed draaiende afdeling die meegaat met haar tijd en niet alleen naar binnen, maar óók naar buiten gericht is. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van een gezamenlijke visie, draagt deze uit en zorgt ervoor dat in de praktijk in lijn daarmee wordt gehandeld.
Je houdt je daarvoor op de hoogte van ontwikkelingen in de geriatrische zorg, vertaalt deze naar onze organisatie en investeert in relevante samenwerkingsrelaties.
Als leidinggevende heb je overzicht, weet je wat er speelt op de werkvloer, stuur je waar nodig en richt je je vooral op het taakvolwassen maken van team.

Dit bieden wij

  • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst
  • Een gemotiveerd team, waarin een collegiale, informele en goede werksfeer heerst, met de ‘eagerness’ met elkaar een volgende stap te maken
  • Een functie met uitdaging, veel zelfstandigheid en ruimte
  • Een salaris volgens FWG-groep 60 (max. € 4.466,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Een opleiding op minimaal HBO niveau, leidinggevende capaciteiten (min. 4 jaar ervaring), aantoonbare affiniteit met geriatrie en – bij voorkeur - ervaring als verpleegkundige
  • Je bent gewend om binnen verschillende krachtenvelden te opereren en zoekt actief samenwerking en weet mensen te betrekken
  • Je brengt ambitie met je mee, je hebt innovatief vermogen en stelt je proactief op
  • Je werkt efficiënt, doortastend, doelgericht en boekt resultaten
  • Je bent zichtbaar en toegankelijk, luistert, weet verbinding te creëren en spreekt aan. Mensen weten wat ze aan je hebben.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Joanne Quist, Manager Zorg en Bedrijfsvoering, 088 250 5938,

jquist@diakhuis.nl

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als teammanager zorg? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.
Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op dinsdag 2 juli. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht