Zoek vacatures

Teammanager Centrale Sterilisatie Afdeling

Staf/Management | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1085015
Reageren t/m: donderdag 13 februari 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Ben jij op zoek naar een functie als teammanager Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) in een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is een baan in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.
Met meer dan 200 collega’s, waaronder ongeveer 60 operatieassistenten, bieden we elke dag kwaliteitszorg op de operatieafdelingen in Utrecht en Zeist aan patiënten van diverse specialismen. De moderne operatieafdeling in Utrecht heeft 8 operatiekamers, 1 behandelkamer en een recovery/holding. In 2018 is een nieuwe hybride OK opgeleverd. De operatieafdeling op locatie Zeist bestaat uit 5 operatiekamers. De CSA is centraal gevestigd op locatie Utrecht.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als teammanager Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) maak je onderdeel uit van het leidinggevende team van het Operatie Kamer Complex (OKC). Gezamenlijk zorgen jullie voor een optimaal functionerend OKC. Samen met een collega teammanager sta je opgesteld voor de CSA op onze locatie in Utrecht en zorgen jullie voor de  operationele aansturing van de CSA. Je levert input voor het jaarplan en de begroting en bent verantwoordelijk voor (o.a.) de implementatie van wettelijke richtlijnen en voorschriften van de IGZ,NIAZ/Qmentum en andere vigerende wet-regelgeving. Je legt verantwoording af over de bedrijfsresultaten aan de manager Zorg & Bedrijfsvoering van het OKC. 
Op de CSA werken ongeveer 20 medewerkers, waaronder ook leerlingen, die al het medisch instrumentarium reinigen en steriliseren voor alle locaties van het Diakonessenhuis.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende en afwisselende baan door zowel laag- midden als hoog complexe programma’s
  • Een plaats in een gemotiveerd team dat zich kenmerkt door korte lijnen, collegialiteit en professionaliteit
  • Flexibiliteit doordat wij werken met jaar uren systematiek
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 (max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je beschikt over aantoonbare leidinggevende ervaring en hebt bedrijfsmatig inzicht
  • Je hebt kennis van en inzicht in de logistieke en bedrijfsprocessen op een operatiekamer-complex (OKC)
  • Je hebt kennis van de geautomatiseerde systemen op een OKC en de CSA
  • Je bent in staat om vanuit verbinding de afdeling verder vorm te geven
  • Je bent proactief en zelfstandig

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Kars Tolsma, Manager Zorg en Bedrijfsvoering, 06-33180079, ktolsma@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Teammanager CSA? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht