Zoek vacatures

Teammanager Centrale Sterilisatie Afdeling

Staf/Management | 32 uur per week

Vacaturenummer: 1085015
Reageren t/m: woensdag 15 april 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Ben jij op zoek naar een functie als teammanager Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) in een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt in een informele en gezellige sfeer? Dan is een baan in het Diakonessenhuis echt iets voor jou.
Met ruim 150 collega’s, waaronder zo’n 60 operatieassistenten, bieden we elke dag kwaliteitszorg op de operatieafdelingen in Utrecht en Zeist aan patiënten van diverse specialismen. De moderne operatieafdeling in Utrecht heeft 8 operatiekamers, 1 behandelkamer en een recovery/holding. In 2018 is een nieuwe hybride OK opgeleverd. De operatieafdeling op locatie Zeist bestaat uit 5 operatiekamers. De CSA is centraal gevestigd op locatie Utrecht.


Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als teammanager Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) maak je onderdeel uit van het leidinggevende team van het Operatie Kamer Complex (OKC). Gezamenlijk zorgen jullie voor een optimaal functionerend OKC. Je staat opgesteld voor de CSA op onze locatie in Utrecht en je bent integraal verantwoordelijk. Je zorgt zowel voor de operationele aansturing van de CSA, maar je levert ook input voor het jaarplan en de begroting en je bent verantwoordelijk voor (o.a.) de implementatie van wettelijke richtlijnen en voorschriften van de IGZ, NIAZ/Qmentum en andere vigerende wet-regelgeving. Indien nodig ben je flexibel om mee te werken op de afdeling. Je legt verantwoording af over de bedrijfsresultaten aan de manager Zorg & Bedrijfsvoering van het OKC.
Op de CSA werken ruim 15 medewerkers, waaronder ook leerlingen, die al het medisch instrumentarium reinigen en steriliseren voor alle locaties van het Diakonessenhuis.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende en afwisselende baan door zowel laag- midden als hoog complexe programma’s
  • Een plaats in een gemotiveerd team dat zich kenmerkt door korte lijnen, collegialiteit en professionaliteit
  • Flexibiliteit doordat wij werken met jaar uren systematiek
  • Een salaris volgens FWG-groep 55 (min. € 2.798,- tot max. € 4.111,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Je beschikt over aantoonbare leidinggevende ervaring en hebt bedrijfsmatig inzicht
  • Je hebt kennis van en inzicht in de logistieke en bedrijfsprocessen op een operatiekamer-Complex (OKC)
  • Je hebt kennis van de geautomatiseerde systemen op een OKC en de CSA
  • Je bent in staat om vanuit verbinding de afdeling verder vorm te geven
  • Je bent proactief en zelfstandig

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Kars Tolsma, Manager Zorg en Bedrijfsvoering, 06-33180079, ktolsma@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Teammanager CSA? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Bekijk dit bericht

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Bekijk dit bericht

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Bekijk dit bericht

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Bekijk dit bericht

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Bekijk dit bericht

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht