Zoek vacatures

Systeembeheerder ICT

Staf/Management | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1073190
Reageren t/m: dinsdag 7 januari 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Als ICT-er bijdragen aan de ambities en ontwikkeling van een modern, uitdagend ziekenhuis? Het Diakonessenhuis in Utrecht is een modern, kleinschalig ziekenhuis met grote ambities. De afdeling ICT Systeembeheer staat voor professioneel beheer en ontwikkeling van de op Microsoft, VMWare en Citrix (VDI) gebaseerde ICT-infrastructuur binnen het ziekenhuis. Complexe koppelingen verbinden het applicatielandschap met medische apparatuur, het EPD en andere zorgpartners in de regio.
Samen met onze leveranciers en ICT-partners zorgen wij ervoor dat de digitale zorg informatie 24x7 binnen en buiten het ziekenhuis beschikbaar is.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Systeem en netwerkbeheerder ICT ben je verantwoordelijk voor de goede werking en de beveiliging van de ICT-systemen. In teamverband en met leveranciers implementeer je nieuwe systemen of upgrades op de technische installaties.
Als vertegenwoordiger van de afdeling ICT neem je deel aan ICT-projecten, organiseer je afspraken en stem je zelfstandig eigen werkzaamheden af met leveranciers en interne klanten.
Ontwikkelingen op je vakgebied hou je goed bij. Je onderhoudt contacten met gebruikers en leveranciers. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de afdelingsleiding. Je analyseert problemen die niet door de helpdesk opgelost kunnen worden, en draagt oplossingen aan waar nodig.                                

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan met ambitie op ICT in de zorg
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 (max. € 3.490,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van ICT of gelijkwaardige werkervaring en denkniveau
  • Je hebt ervaring met het beheer van complexe ICT-systemen, bij voorkeur in een ziekenhuis.
  • Je beschikt over een praktische, klantgerichte instelling
  • Je beschikt over goede communicatievaardigheden die je inzet op diverse niveaus in de organisatie
  • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Leo Gouw, Teamleider ICT Systeembeheer, 088 – 250 6386, lgouw@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Systeembeheerder ICT? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht