Zoek vacatures

Strategisch Inkoper / Contractmanagement

Staf/Management | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1038484
Reageren t/m: maandag 17 juni 2019
Niveau: HBO;WO

Hier kom je te werken

De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor het realiseren van een maximaal inkoopresultaat, uitgedrukt in optimale prijs-kwaliteitsverhouding, minimalisering van (inkoop)kosten, beperking van risico’s.
Daarnaast is de afdeling Inkoop verantwoordelijk voor het contract- en leveranciersmanagement.
Er wordt gewerkt conform de inkoopprocedures en het Convenant ‘Veilige toepassing medische technologie’.
Het inkooppakket van de afdeling Inkoop bestaat uit investeringsgoederen, goederen en diensten die voortkomen uit het exploitatiepakket.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Strategisch Inkoper voor het facilitaire domein ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe aanbestedingen voor de bouw en onderhoud en facilitaire services. Je maakt analyses, verzamelt actuele en relevante markt- en productkennis waarmee je de interne klanten proactief adviseert.
Je zorgt ervoor dat onze producten en diensten zo efficiënt en objectief mogelijk worden ingekocht en je helpt onze interne klanten te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.
Naast de inkoop en contractmanagement taken wordt er van je verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan het verbeteren van onze werk- en klantprocessen. Je signaleert mogelijkheden, kansen en levert proactief voorstellen ter verbetering.
Als Strategische Inkoper draag je bij aan het onderhouden, uitdragen en uitvoeren van het inkoopbeleid.

Dit bieden wij

  • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 60 (max. € 4.466,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Je hebt een HBO+/Academisch werk en denkniveau aangevuld met inkoopkennis zoals Nevi 1 en 2 en uitgebreide aantoonbare ervaring als Facilitair Inkoper (bij voorkeur in de zorg)
  • Je hebt ruime bedrijfskundige kennis en affiniteit met het Facilitaire bedrijf en de gebouw en huisvesting en bent financieel sterk onderlegd en weet inkoopcijfers te analyseren
  • Je bent een volwaardige gesprekspartner van o.a. management en weet mensen te overtuigen en te motiveren, je kunt omgaan met weerstand en je bent zeer oplossingsgericht
  • Je bent integer, representatief en beschikt over voldoende organisatiesensitiviteit
  • Je bent professioneel, servicegericht en collegiaal

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Wendy Klein, Hoofd Inkoop bereikbaar op telefoonnummer 088 250 5107.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Strategisch Inkoper? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht