Zoek vacatures

Senior wetenschapsadviseur

Staf/Management | 24 uur per week

Vacaturenummer: 1133290
Reageren t/m: dinsdag 15 december 2020
Niveau:

Hier kom je te werken

Als adviseur bij het wetenschapsbureau lever je een bijdrage aan het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek in ons ziekenhuis. Het Diakonessenhuis wil een aantrekkelijk opleidingsziekenhuis zijn voor ambitieuze professionals.
Wetenschappelijk onderzoek is één van de competenties waarin zorgprofessionals zich dienen te bekwamen. Aandacht voor opleiden en wetenschap betekent ook aandacht voor het continu werken aan het verbeteren van de zorgkwaliteit en evidence-based werken. Het wetenschapsbureau is onderdeel van de Diakademie, waarbinnen alle activiteiten rondom opleiden, ontwikkelen en onderzoek zijn gebundeld. In een hecht team werken betrokken opleidings- en wetenschapsadviseurs, een projectleider Ontwikkeling Onderzoeksfonds en informatiespecialist, ondersteund door een secretariaat.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als adviseur bij het wetenschapsbureau draag je samen met je collega’s bij aan de zichtbaarheid en professionalisering van  wetenschap in ons ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de lokale toetsing van de onderzoeken in huis. Je bent een sparringpartner voor je collega’s, samen met hen ontwikkel en implementeer je beleid op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Je werkt organisatorisch en inhoudelijk zelfstandig, op basis van hoofdlijnen, (wettelijke) kaders en afspraken. Je onderhoudt in- en externe contacten om te komen tot kennisdeling omtrent wetenschappelijk onderzoek, leren en ontwikkelen om daarmee de organisatie verder te professionaliseren.

Dit bieden wij

  • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst
  • Een plek in een goed samenwerkend team, met aandacht voor teambuilding en -ontwikkeling
  • Volop mogelijkheden om eigen invulling te geven aan je werk
  • Een salaris volgens FWG-groep 60 (min. € 3. 225,- en max. € 4.466,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt een wetenschappelijke opleiding afgerond, liefst in het (bio)medisch domein en je hebt aantoonbaar affiniteit met onderzoek doen (bijvoorbeeld door promotieonderzoek of publicaties)
  • Je hebt toegewijde aandacht om de kwaliteit van wetenschap in ons ziekenhuis te bevorderen. Je hebt verstand van wet- en regelgeving, Het bezit van GCP en/of BROK certificaat is een pré
  • Je bent service-, kwaliteit en resultaatgericht, met oog voor detail en het verbeteren van processen
  • Je hebt ervaring als adviseur en kunt makkelijk schakelen tussen een operationeel, tactisch en strategisch niveau van werken. Je  communiceert op een open en eerlijke manier, zowel mondeling als schriftelijk, in Nederlands en Engels
  • Je bent een  pro-actieve, analytische en oplossingsgerichte professional. Daardoor ben je goed in het vinden van verbinding en samenwerken met diverse doelgroepen.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Claudia Orelio,  senior wetenschapsadviseur (088-250 6116) of Maike Ouwerkerk, manager Diakademie (088-250 5441).

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als senior wetenschapsadviseur? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. De gesprekken zijn gepland op 17 december 2020 in de middag. 

 Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Nieuwe minister Medische Zorg op werkbezoek in ons ziekenhuis

Lees verder

Nieuwe minister Medische Zorg op werkbezoek in ons ziekenhuis

Bezoek VWS aan MMI

Lees verder

Bezoek VWS aan MMI

Samenwerkingsplatform Corona

Lees verder

Samenwerkingsplatform Corona

Jerusalema Challenge zorgt voor verbondenheid en blijdschap

Lees verder

Jerusalema Challenge zorgt voor verbondenheid en blijdschap

Draaiboek ligt klaar: ons ziekenhuis voorbereid op tweede coronagolf

Lees verder

Draaiboek ligt klaar: ons ziekenhuis voorbereid op tweede coronagolf

Zeventig jaar in het Diak: 'Niemand loopt hier zo lang als Ali'

Lees verder

Zeventig jaar in het Diak: 'Niemand loopt hier zo lang als Ali'

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Lees verder

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Vacatureoverzicht