Zoek vacatures

Secretaris Calamiteitenonderzoeksgroep

Staf/Management | 20 uur per week

Vacaturenummer: 1141999
Reageren t/m: maandag 15 maart 2021
Niveau: HBO;WO

Hier kom je te werken

Als Secretaris Calamiteitenonderzoeksgroep (COG) lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van zorg in het ziekenhuis. Het Diakonessenhuis in Utrecht-Zeist-Doorn is een kleinschalig ziekenhuis met grote ambities. De afdeling Patiëntveiligheid en Kwaliteit bestaat uit een team van ca. 18 collega’s met een zeer collegiale werksfeer. De afdeling Patiëntveiligheid en Kwaliteit heeft een adviserende en coördinerende rol in het ziekenhuis op het gebied van patientveiligheid en kwaliteit. Het uitvoeren van onderzoeken naar de oorzaken en verbetermogelijkheden als er zich een mogelijke calamiteit heeft voorgedaan, wordt vanuit deze afdeling gecoördineerd.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Secretaris COG  houd je je samen met de onderzoekers, veelal medisch specialisten en verpleegkundigen, bezig met de coördinatie en begeleiding van de calamiteitenonderzoeken: hoe komt het dat er iets fout is gegaan in het ziekenhuis en hoe voorkomen we dat in de toekomst? Het dagelijks bestuur van de COG bestaat naast jou uit de voorzitter van de COG en jouw collega secretaris. Samen zorgen jullie voor evaluaties en bijstellingen van het beleid rondom calamiteitenonderzoeken.

Dit bieden wij

  • Een centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst.
  • Werken bij de afdeling Patientveiligheid en Kwaliteit betekent werken in een leuk en ambitieus team.
  • De coördinerende rol in de calamiteitenonderzoeken en de klachtafhandeling van het Diakonessenhuis.
  • Een salaris volgens FWG-groep 60 (minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,-) bruto per maand bij een volledige werkweek plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%.
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Je hebt opleiding op HBO+/academisch niveau, bij voorkeur in de gezondheidswetenschappen of rechten en je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie in complexe organisaties, zoals een ziekenhuis.
  • Je bent analytisch en doortastend ingesteld en kan dat goed omzetten in praktische voorstellen en adviezen voor verbeteringen.
  • Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden: regelmatig vinden de gesprekken met betrokkenen aan het eind van de dag of begin van de avond plaats.
  • Je hebt tact en gevoel voor verhoudingen en bent empathisch ingesteld waardoor je goed weet om te gaan met de emoties die bij betrokkenen spelen rondom een mogelijke calamiteit.
  • Je gaat pro-actief en nauwkeurig te werk, je bent gewend om binnen verschillende krachtenvelden en met verschillende type mensen te opereren en in staat collega's bij nieuwe ontwikkelingen te betrekken.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Maite San Giorgi, manager Patientveiligheid en Kwaliteit, msangiorgi@diakhuis.nl tel. 088 – 2506391.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als secretaris van de COG? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Lees verder

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Solliciteren tijdens lockdown

Ook tijdens de lockdown-periode kun je gewoon solliciteren.

Lees verder

Solliciteren tijdens lockdown

Vrijwilligers, bedankt!

Lees verder

Vrijwilligers, bedankt!

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Lees verder

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Jerusalema Challenge zorgt voor verbondenheid en blijdschap

Lees verder

Jerusalema Challenge zorgt voor verbondenheid en blijdschap

Vacatureoverzicht