Zoek vacatures

Manager Business Control en Bedrijfsinformatie

Staf/Management | 36 uur per week

Vacaturenummer: 1150338
Reageren t/m: woensdag 26 mei 2021
Niveau:

Hier kom je te werken

Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis met grote ambities. Als afdelingsmanager Business Control en Bedrijfsinformatie maak je deel uit van het MT van de afdeling Financiën van het Diakonessenhuis. Het MT bestaat uit de manager Financiën en de afdelingsmanagers Zorgadministratie en Financiële Administratie & Personeels- en Salarisadministratie. Het MT Financiën pakt een stevige positie bij het voeren van de regie over de financiën van het ziekenhuis. Samen met je collega MT leden weet je de afdeling stevig te positioneren en door te ontwikkelen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Afdelingsmanager Business Control en Bedrijfsinformatie ben je binnen het Diakonessenhuis het gezicht en eigenaar op het gebied van juiste, tijdige en volledige managementinformatie die vanuit een ordentelijk, veilig en betrouwbaar datawarehouse wordt ontsloten.
Je geeft leiding aan de afdelingen Business Control (5 personen) en Bedrijfsinformatie (6 personen) en stelt je teams in staat verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan een goed verlopende planning & control cyclus en goede beheersing van datamanagement van het ziekenhuis. Daarnaast fungeer je als businesspartner voor het ziekenhuis brede MT en werk je nauw samen met andere afdelingen t.b.v. organisatie brede projecten zoals de implementatie van HiX 6.2 Standaard Content.

 

Dit bieden wij

  • Een veelzijdige en uitdagende leidinggevende functie in een collegiale en informele werksfeer.
  • Een salaris volgens FWG-groep 70 (min. € 4.529,- tot max. € 6.752,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%.
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding
  • Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Dit heb je in huis

  • Je hebt WO-diploma in de richting van, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie en een aantal jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een ziekenhuis. Een aanvullende RC- of RA-opleiding is een pré.
  • Je hebt goede en actuele kennis van het zorglandschap en wet- en regelgeving en bent in staat hier goed over te communiceren.
  • Je hebt tact en kunt goed omgaan met tegengestelde belangen en weerstand.
  • Je monitort de ontwikkelingen op je vakgebied en weet deze pragmatisch om te zetten in werkbare oplossingen voor ons ziekenhuis.
  • Je hebt een visie op en ervaring met actuele onderwerpen zoals stuurinformatie, kostprijzen en datamanagement. Ook ben je sterk verbindend en aantoonbaar in staat om uitdagingen aan te gaan, veranderingen te implementeren en hierbij anderen actief te betrekken en te inspireren. Je geeft op coachende wijze leiding, bent cijfermatig en financieel sterk en hebt een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Ad Jacobs, manager financiën, 088 - 250 5455, ajacobs@diakhuis.nl.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als afdelingsmanager Business Control en Bedrijfsinformatie? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Actueel

Fijne Dag van de Zorg!

Lees verder

Fijne Dag van de Zorg!

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Lees verder

Doktersassistent Jessica: “Mijn functie is divers en uitdagend, met ruimte om me te ontwikkelen”

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Lees verder

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Solliciteren tijdens lockdown

Ook tijdens de lockdown-periode kun je gewoon solliciteren.

Lees verder

Solliciteren tijdens lockdown

Vrijwilligers, bedankt!

Lees verder

Vrijwilligers, bedankt!

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Lees verder

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Vacatureoverzicht