Zoek vacatures

Functioneel applicatiebeheerder (FAB’er) voor het document management systeem e.a.

Staf/Management | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1098187
Reageren t/m: vrijdag 29 mei 2020
Niveau: HBO;WO

Hier kom je te werken

Het team applicatieontwikkeling en beheer bestaat uit tien medewerkers en beheert Webapplicaties, het document management systeem, infoland, Glims en HiX. Het team is gemêleerd en werkt graag samen. Het verantwoordelijkheidsgevoel is hoog. Daarnaast zijn we harde werkers die open en transparant werken. Het uitwisselen van kennis is een voorwaarde om de kwaliteit die we kunnen en willen bieden te garanderen. ICT in het Diakonessenhuis heeft een faciliterende, proactieve en adviserende rol en werkt samen in partnerschap met belanghebbenden binnen en buiten de organisatie. Kortom, we zijn een team volop in beweging met behoefte aan nieuwe mensen die ons verder kunnen en willen helpen in het functioneel applicatiebeheer en om processen verder te professionaliseren.


Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als functioneel applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer, de optimalisatie en innovatie van applicaties. Je lost incidenten op, voert wijzigingen door en werkt mee aan projecten. Jij bent de verbindende schakel tussen de eindgebruikers van het ziekenhuissysteem, ICT en leveranciers. Je begrijpt zorgprocessen en volgt de ontwikkelingen van zorgapplicaties en ICT. Je werkt graag samen en denkt mee om het team naar een hoger plan te krijgen.
Je zet beheerprocedures en –processen op en beheert deze. Je stemt af met beheerders en medewerkers van de tweedelijnssupport en infrastructuur. Je test applicaties, schrijft testverslagen, handleidingen en doet verbetervoorstellen.
Je acteert als intermediair en slaat bruggen tussen de zorgprocessen, de techniek en de eindgebruikers.

Dit bieden wij

  • Goed samenwerkende teams, met aandacht voor teambuilding en verdere persoonlijke ontwikkeling
  • Ruimte om mee te denken en te werken aan verbeteringen
  • Een jaarcontract met de intentie tot omzetting naar een vast contract bij gebleken geschiktheid.
  • Een salaris volgens FWG-groep 50 (min. € 2.453,- tot max. € 3.664,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

Dit heb je in huis

  • Beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van ICT en zorg
  • Ruime kennis heeft van de ziekenhuisprocessen is een pre
  • Analytisch, proactief en resultaatgericht werkt en in staat is overzicht te houden
  • In staat is om prioriteiten te stellen in de hectiek en urgentie in te schatten
  • Neemt verantwoordelijkheid en is in staat om te evalueren en te reflecteren

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Arjan Tuinstra afdelingsmanager ICT, 088-2506217.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als functioneel applicatiebeheerder? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de vakbonden hebben een akkoord bereikt over een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Daarmee is de Cao Ziekenhuizen 2019-2021 een feit en kunnen de afspraken uit de nieuwe cao worden doorgevoerd. De nieuwe cao heeft een looptijd van 27 maanden, tot 1 juli 2021.

Lees verder

Nieuwe Cao Ziekenhuizen 2019-2021 - Wat is er veranderd?

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Vacatureoverzicht