Zoek vacatures

Financial Controller

Staf/Management | 24-28 uur per week

Vacaturenummer: 1103292
Reageren t/m: maandag 27 juli 2020
Niveau: HBO

Hier kom je te werken

Financial en concerncontrol maakt onderdeel uit van de stafafdeling Bestuursondersteuning. Deze afdeling voorziet de Raad van Bestuur op divers gebied van gevraagd en ongevraagd advies. Je werkt als financial controller nauw samen met de concerncontroller en rapporteert aan de Raad van Bestuur. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de de business controllers en de collega´s van de financiële en zorgadministratie. Bij alles wat je doet probeer je het Diakonessenhuis ¨Beter Dichtbij¨ onze patiënten en bezoekers te brengen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Je beheert het organisatieperspectief bij de totstandkoming van financiële en maandrapportages, waarbij zorgopbrengsten en doorrekeningen tot jouw expertisegebied behoren.
Verder bied je ondersteuning bij het bewaken en doorrekenen van kosten van investeringsprojecten, met name bij het opstellen van de lange termijn plannen en meerjarendocumenten.
Ook optimaliseer je de cashflowanalyse en -prognoses en verzorg je de analyse van leningenportefeuille behorend bij de meerjarenbegroting.
Je levert, overtuigend en  vanuit visie, een bijdrage aan strategische ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en sluit daarbij aan op organisatiebrede strategiediscussies.
Beleidsmatig ben je o.a. bezig met het beleid aangaande investeringen en doorbelastingen en je vertaalt externe ontwikkelingen naar intern beleid.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende werkomgeving met maatschappelijke betekenis
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een salaris volgens FWG-groep 65 (min. € 3.664,- & max. € 5.504,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Dit heb je in huis

  • Een HBO+/academische opleiding dan wel academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een voltooide RA of RC opleiding
  • Aantoonbare ervaring met financiële aspecten van complexe bouwprojecten en met het doorrekenen, analyseren en adviseren over keuzes van apparatuur of infrastructuur
  • Kennis van en ervaring met (veranderingen en ontwikkelingen in) de organisatie, besturing, wet- en regelgeving en financiering van de gezondheidszorg
  • Senioriteit en stevigheid als gesprekspartner en adviseur op verschillende niveaus
  • Proactieve instelling en in staat vanuit inhoud verbinding te maken met de business controllers en de financiële administratie.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Floris van Dijk, concerncontroller, tel. 088-2505317 of 06-16377283.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als financial controller? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Actueel

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

Het DiakLeerPlein is een platform waar collega's van ons ziekenhuis online cursussen en trainingen kunnen volgen. Hier vind je ook GoodHabitz: trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga je aan de slag met GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je met meer dan 150 trainingen? Nu is er de Goodscan, een test om erachter te komen welke trainingen voor jou interessant zijn.

Lees verder

Ontdek waar jouw groeikansen liggen

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Met die wijsheid als uitgangspunt hebben onze collega's van oncologie samen met het Helen Dowling Instituut (HDI) een speciale training ontwikkeld. IZZ-Magazine pikte het op als 'best practice-verhaal'.

Lees verder

'Mentaal fit' Diakonessenhuis in IZZ Magazine

Welkom 348 nieuwe collega's!

Lees verder

Welkom 348 nieuwe collega's!

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Lees verder

Workshop hybride OK trekt operatieassistenten uit heel Nederland

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Lees verder

Virtueel revalidatieprogramma voor coronapatiënten

Burgemeester op bezoek

Lees verder

Burgemeester op bezoek

Foto's op beschermende kleding

Lees verder

Foto's op beschermende kleding

Vacatureoverzicht