Zoek vacatures

Applicatiebeheerder Diakleerplein

Staf/Management | 24 uur per week

Vacaturenummer: 1074024
Reageren t/m: zondag 29 december 2019
Niveau: HBO;MBO

Hier kom je te werken

Als applicatiebeheerder van het DiakLeerPlein bij de Diakademie lever je een belangrijke bijdrage aan leren en ontwikkelen in ons ziekenhuis. Het Diakonessenhuis is een opleidingsziekenhuis en dat dragen we actief uit.
We gebruiken een Learning Management System, genaamd DiakLeerPlein, gebaseerd op Moodle, als digitale ondersteuning van leren. Je beheert dit systeem en onderhoudt hiertoe nauw contact met de opleidingsadviseurs, de gebruikers en ons secretariaat. Je werkt bij de Diakademie, het leerhuis van het ziekenhuis.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis.

Dit ga je doen

Je speelt een belangrijke rol voor ons DiakLeerPlein doordat je beheer, gebruikersondersteuning en doorontwikkeling oppakt met de opleidingsadviseur.
Je beheert het DiakLeerPlein door mutaties bij te houden en maakt of wijzigt leerpaden. Daarnaast bewaak je de performance en onderhoud je de documentatie.
Je maakt berichten, filmpjes en banners met o.a. Piktochart en Biteable.
Je zet de DLP Helpdesk (verder) op en ondersteunt gebruikers en beantwoordt hun vragen. Daarnaast maak je managementrapportages en gebruikershandleidingen en werk je  mee aan de doorontwikkeling van het DLP: je inventariseert gebruikersbehoeften, vertaalt deze naar functionele eisen en test het systeem bij updates.

Dit bieden wij

 • Een modern en centraal gelegen ziekenhuis met een ambitieuze visie op de toekomst
 • Een plek in een goed samenwerkend team, met aandacht voor teambuilding en -ontwikkeling
 • Volop mogelijkheden om eigen invulling te geven aan je werk
 • Een salaris volgens FWG-groep 45 (min. € 2.144,- tot max. € 3072,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
 • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding

  Dit heb je in huis

  • Je hebt een MBO of HBO opleiding op een relevant gebied afgerond
  • Je bent servicegericht, zelfstandig en proactief
  • Je bent thuis in de wereld van leer management systemen en ziet hierin steeds kansen en mogelijkheden om te benutten
  • Je bent leergierig, creatief en af en toe een tikje kritisch. Je communiceert open en eerlijk, zowel mondeling als schriftelijk
  • We zijn gek op collega’s die verbinden met humor en bijdragen aan de goede sfeer

  Meer weten over deze vacature?

  Vraag het Joop Verweij, opleidingsadviseur (088-250 6864), Yvonne van Esch, opleidingsadviseur (088-250 9739) of Gerdien Hoogmoed-Compagnie, hoofd Diakademie (088-250 5441 of 06 – 198 709 91).

  Zo solliciteer je

  Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als applicatiebeheerder DiakLeerPlein? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. De eerste gesprekken zijn gepland op 13 en 16 januari 2020. Eerst ontdekken of ons ziekenhuis je aanspreekt? Loop dan een dag mee!

  Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

  Vacatureoverzicht