Zoek vacatures

Afdelingsmanager Zorgadministratie (ZA)

Staf/Management | 32-36 uur per week

Vacaturenummer: 1141672
Reageren t/m: donderdag 4 maart 2021
Niveau: HBO;WO

Hier kom je te werken

Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis met grote ambities. Als Afdelingsmanager Zorgadministratie maak je deel uit van het MT van de afdeling Financiën van het Diakonessenhuis. Het MT bestaat uit de manager Financiën en de afdelingsmanagers Business control & Bedrijfsinformatie, Financiële Administratie & Personeels- en Salarisadministratie en Zorgadministratie. Het MT Financiën is gezamenlijk verantwoordelijk voor en voert de regie over de financiën van het ziekenhuis. Samen met je collega MT leden weet je de afdeling stevig te positioneren en door te ontwikkelen.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als Afdelingsmanager Zorgadministratie ben je binnen het Diakonessenhuis het gezicht op het gebied van juiste, tijdige en volledige registratie.
Je geeft leiding aan de afdeling Zorgadministratie (14 personen) bestaande uit Zorgadministratie advies, DBC bureau, patiëntenadministratie en medische codering. Je stelt je team in staat verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan een juiste registratie aan de bron. Daarnaast fungeer je als sparringpartner op het gebied van DBC’s (zowel inhoudelijk als procesmatig) en ben je mede verantwoordelijk voor de inrichting van Horizontaal Toezicht. Ook werk je nauw samen met andere afdelingen t.b.v. ziekenhuisbrede projecten zoals de implementatie HiX 6.2 Standaard Content.

 

Dit bieden wij

  • Een veelzijdige en uitdagende leidinggevende functie in een collegiale en informele werksfeer.
  • Een salaris volgens FWG-groep 65 (min. € 3.774 - max. € 5.620,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%.
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.
  • Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Dit heb je in huis

  • Je hebt een HBO- of WO-diploma in de richting van Gezondheidswetenschappen, Zorgmanagement, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie en leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de zorg;
  • Je hebt goede en actuele kennis van het zorglandschap, DBC –systematiek en wet- en regelgeving.
  • Je monitort de ontwikkelingen op je vakgebied en weet deze pragmatisch om te zetten in werkbare oplossingen voor ons ziekenhuis.
  • Je hebt een visie op actuele onderwerpen, zoals ‘Horizontaal Toezicht’ en risicomanagement;
  • Je bent aantoonbaar in staat om uitdagingen aan te gaan, veranderingen te implementeren en hierbij anderen actief te betrekken en te inspireren.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Peter de Groot, afdelingsmanager ZA a.i.
088-250 9037.

.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Afdelingsmanager ZA? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.  Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Actueel

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Lees verder

Start jouw vervolgopleiding in 2021

Solliciteren tijdens lockdown

Ook tijdens de lockdown-periode kun je gewoon solliciteren.

Lees verder

Solliciteren tijdens lockdown

Vrijwilligers, bedankt!

Lees verder

Vrijwilligers, bedankt!

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Lees verder

Clara Ofwegen (cardioloog) behaalt prestigieus diploma

Jerusalema Challenge zorgt voor verbondenheid en blijdschap

Lees verder

Jerusalema Challenge zorgt voor verbondenheid en blijdschap

Vacatureoverzicht