Zoek vacatures

Zorgassistent SEH

Paramedisch | 21 uur per week

Vacaturenummer: 1086939
Reageren t/m: dinsdag 28 januari 2020
Niveau: MBO

Hier kom je te werken

Spoedzorg is een van de speerpunten van het Diakonessenhuis. Centraal in de wijze waarop wij zorg verlenen, staan kwaliteit van zorg, veiligheid voor de patiënt en medewerker en een respectvolle samenwerking. Er is speciale aandacht voor zieke ouderen, maatschappelijk problemen en stadsproblematiek als psychiatrie, toxicologie en verslavingsproblemen, huiselijk geweld en kindermishandeling.
De SEH is integraal met een huisartsenpost ingericht, in het spoedzorg centrum. Op de SEH behandelen wij jaarlijks ongeveer 26.000 patiënten. De spoedeisende hulp beschikt hiervoor over een nieuw en modern Spoedzorgcentrum.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als zorgassistent op de afdeling Spoedeisende Hulp ben je mede verantwoordelijk voor een optimale opvang van mensen met een acute zorg/hulpvraag. Dit kan in complexiteit variëren van minder complex of intensief tot zeer complex intensief en zelfs levensbedreigend.
Je ondersteunt bij laag complexe verzorging van patiënten bij adl-handelingen en signaleert eventuele veranderingen in de toestand van de patiënt. Daarnaast voorzie je patiënten en zo nodig hun bezoekers van drinken en eventueel een broodje. Als zorgassistent heb je oog voor de omgeving en zorg je ervoor dat deze schoon en opgeruimd blijft.

Dit bieden wij

  • Een dynamische, professionele werkomgeving
  • Een hecht en betrokken team
  • Een salaris volgens FWG-groep 30 (max. € 2.534,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.

Eerst een dag meelopen om kennis te maken met ons ziekenhuis? Je bent van harte welkom!

Dit heb je in huis

  • Afgeronde opleiding helpende (niveau 2)
  • Het vermogen om goed om te gaan met de wisselende en stressvolle omstandigheden van een SEH
  • Sterke communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Het vermogen om zelfstandig en in teamverband te kunnen werken
  • De bereidheid alle diensten te werken en de mogelijkheid je arbeidstijden flexibel in te delen.

Meer weten over deze vacature?

Vraag het Lia Verheul, senior teammanager SEH, telefoonnummer (088) 250 6306.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als zorgassistent SEH? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier. Eerst ontdekken of de afdeling en patiëntencategorie je aanspreekt? Loop dan een dag mee! 

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Vacatureoverzicht